mihai_prd Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 Măi, povestea e simplă. Am un ataÂş Royal identic (mai puțin culoarea, al meu e negru) cu cel din fotografia postată, vreau să îl schimb pe un Stoye HS Luxus (dacă o fi vreunu pe la noi), sau ceva asemănător (mă interesează ceva ascuțit în bot Âşi uÂşor pt Zundappul de 500), în ultimă instanță chiar un Stoye 1. Ofer/solicit diferența de rigoare, dacă se impune. Mai am disponibile pentru schimburi: -cadru bmw r71 (sigle, numere identificare), nu M modificat -aripa fata r71, model civil -roata excelenta r71 -roata buna r71 la spite si janta, dar varza la canelura -portbagaj r71 - ORICE piesa de M72 -cadru cu acte pt EMW R35 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marlon Brando Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 Asa ceva ar fi frumos pt K 500. Dar scump. http://www.ebay.de/itm/Zundapp-Stoye-Seitenwagen-K-500-K-800-/250957315014?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item3a6e38bbc6#ht_1452wt_698 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 30, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2012 pentru fotografiile rotilor de r51, click AtaÂşul Royal Âşi piesele de BMW R71 nu mai sunt disponibile pentru schimburi/vânzare. În continuare, disponibile la schimb 2 stopuri si cadru cu acte EMW R35. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 31, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2012 Ms, eu sunt zăpăcit, lucrez cu Opera Âşi nu îmi merge, cu alte sisteme da. Schimb claxoane Bosch originale pentru NSU 251/351/501/601 sau BMW R61/71 cu claxon Noris pt Zundapp K500/800/KS600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 Ms, eu sunt zăpăcit, lucrez cu Opera Âşi nu îmi merge, cu alte sisteme da. Schimb claxoane Bosch originale pentru NSU 251/351/501/601 sau BMW R61/71 cu claxon Noris pt Zundapp K500/800/KS600. Imi poti arata niste poze cu piesele de emw? sau mi le dai pe mess? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 11, 2012 Autor Share Postat Martie 11, 2012 pt Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 23, 2012 Autor Share Postat August 23, 2012 L-am văzut pe ebay, dar nu prea îmi place. Cu ce ați salvat pozele de pe ebay? Sau ați făcut prt sc? Adaug disponibile la schimburi, roți de BMW R51, model rar-----nu mai e valabil. Măi, povestea e simplă. Am un ataÂş Royal identic (mai puțin culoarea, al meu e negru) cu cel din fotografia postată, vreau să îl schimb pe un Stoye HS Luxus (dacă o fi vreunu pe la noi), sau ceva asemănător (mă interesează ceva ascuțit în bot Âşi uÂşor pt Zundappul de 500), în ultimă instanță chiar un Stoye 1. Ofer/solicit diferența de rigoare, dacă se impune. Mai am disponibile pentru schimburi: -cadru bmw r71 (sigle, numere identificare), nu M modificat -aripa fata r71, model civil -roata excelenta r71----nu mai e valabil. -roata buna r71 la spite si janta, dar varza la canelura----nu mai e valabil. -portbagaj r71 - ORICE piesa de M72 -cadru cu acte pt EMW R35 -furca EMW, stare f. buna-----donata. -far EMW, contact si cheie originala, sticla si rama originale, in stare f bună---nu mai e valabil. Pt schimb/vanzare---cadru BMW R51. Ma intereseaza la schimb piese de Zundapp K500/800. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate