AlexSimon Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 Salut Aceasta este noua mea jucărie,un Hm crm 125 cumpărat nou in 2011.ÂŞtiu că marca nu este foarte cunoscută dar eu sunt foarte mulțumit de el:D Am adăugat Âşi câteva poze ca sa văd părerea voastră. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 si merge 125-ule ? N-ai sa te plictisesti de ea? Nu ai permis sau de ce ai ales 125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geeoboss Postat Ianuarie 14, 2012 Share Postat Ianuarie 14, 2012 mai sincer nu am auzit de marca asta ,dar atata timp cat iti place bucura-te de frumusetea pe doua roti!decat sa iti iei ceva mare si impresionant din prima , dupa prima iesire sa te arunce de pe sa ,iar dupa aceea sa nu vrei sa mai auzi de "doua roti " mai bine asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian42 Postat Ianuarie 14, 2012 Share Postat Ianuarie 14, 2012 (editat) Din cate stiam eu, HM = Honda. Hm e facut in Italia si Honda in Japonia, pe motociclete HM de 450cmc scrie Honda, deci au legatura.Pe HM-MOTO.RO scrie : Toate modelele HM Honda sunt omologate CE si sunt inmatriculabile!!! Deci pana la urma cred ca e Honda. Foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos ! Editat Ianuarie 14, 2012 de Marian42 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexSimon Postat Ianuarie 14, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2012 si merge 125-ule ? N-ai sa te plictisesti de ea? Nu ai permis sau de ce ai ales 125? Merge foarte bine.O sa dureze pana ma plictisesc de ea tinand cont ca ma mai avut un aprilia sx 50 2009 si am tinut'o 2 ani. Da,am ales 125 pentru ca am 17 ani.Si vreau experienta macar pe un 125 si dupa sa trec la un KTM ceva mai mare tot supermoto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nimsocutt Postat Ianuarie 14, 2012 Share Postat Ianuarie 14, 2012 Ne poti da ceva detalii despre ea ,cum ar fi pret,putere,consum etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 HM e fabrica Honda din Italia , de aici si unele modele mai "europene" , 125cc-uri supermoto , CRF-uri Supermoto inmatriculabile etc. HM nu difera cu nimic de Honda , HM = Honda ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexSimon Postat Ianuarie 15, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2012 Ne poti da ceva detalii despre ea ,cum ar fi pret,putere,consum etc? Păi consuma 4.5l\100,are 14cp dacă nu mă inÂşel. Pe ea am dat 3800 euro preț intreg cu tot cu tva.Prețul făra tva fiind de 3200 euro Multe detalii gasesti site'ul lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate