dennis Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 (editat) Care aduceti piese de voshod noi si sh, doresc sa mi trimita pe mail oferta de preturi dennis_the_punisher@yahoo.com scz admin pt dublu post! face fitze calc! Editat Ianuarie 16, 2012 de dennis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 Uau! Compania multinațională dennis incorporated face aciziții publice!!! săăriți !!!!!!! acu vă faceți "targhetu' " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dennis Postat Ianuarie 16, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2012 (editat) ce ai bre, esti "fumat"? nu te mai baga in seama, daca n ai nimic important de zis, e plin forumu' de mistocari ca tine! lasa ne in treaba noastra sa ne rez problemele! Editat Ianuarie 16, 2012 de dennis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 Ca să vorbesc pe limba lui: D c nu t duci tu sa rez prbl tale în altă parte? Mai Âşterge-ți mucÂşorii măi boiete, că nici nu Âştii peste ce oameni ai dat aici. ÂŞi NU vorbesc de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 Cel mai usor cred ca ar fi sa iei tu legatura cu Dany-oldmoto, cred ca el te-ar rezolva cu piesele necesare, el este doctorul rusoaicelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dennis Postat Ianuarie 17, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2012 Cel mai usor cred ca ar fi sa iei tu legatura cu Dany-oldmoto, cred ca el te-ar rezolva cu piesele necesare, el este doctorul rusoaicelor Tocmai asta am facut! Ca să vorbesc pe limba lui: D c nu t duci tu sa rez prbl tale în altă parte? Mai Âşterge-ți mucÂşorii măi boiete, că nici nu Âştii peste ce oameni ai dat aici. ÂŞi NU vorbesc de mine. Tipologie de om stresat existentzial! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Ianuarie 18, 2012 Share Postat Ianuarie 18, 2012 Nu te chinui să citeÂşti, te depăÂşeÂşte! Tipologie de copchil cretinoid nealtoit la timp care n-are între picioare Âşi vrea Âşi el.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Ianuarie 18, 2012 Share Postat Ianuarie 18, 2012 (editat) o fi fost dupa laba.... Editat Ianuarie 18, 2012 de turku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dennis Postat Ianuarie 18, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2012 o fi fost dupa laba.... du'te'n sangele meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 sa se duca mata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 sa se duca mata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate