Sari la conținut

dennis

Membru
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Sibiu
  • Carnet moto din
    in curand

dennis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. dennis

    Voshod

    Am si eu nevoie de sistemul de prindere roata fata - capacele - stanga-dreapta - VOSHOD - ! mi-au fost furate! Urgent! cine are - sau puteti face rost, dati-mi un semn!
  2. Am si eu nevoie de sistemul de prindere roata fata - capacele - stanga-dreapta - VOSHOD - ! mi-au fost furate! A se vedea in poza mai exact! Urgent! cine are - sau puteti face rost, dati-mi un semn!
  3. Da'mi te rog mie DOAR suportii pt semnalizare de prins pe cadru - am semnalizari originale, dar nu am cele " 4 fiare" - fa'mi un pret si maine, punemi'le la posta urgent! ce zici?
  4. astept vineri seara, in 23 martie - un PM - cum ca mi l-ai pus, ca sa stiu!

    Te salut! ms

  5. Si tu ai pm de la mine! Daca esti de acord, ramane cum am stabilit!
  6. oke...vineri il pun..

  7. in legatura cu cricu ...se potriveste ...dak nu, se poate adapta usor..se mai strange sau se mai tistanteaza cu saibe distantiere

  8. Te scap eu de cric, mă gândesc că-l dai cu axul și cu cei 2 suporți de pedale! Se potriveste pe orice comunista? Eu am Voshod.
  9. cat costa perechea de semnalizari cu suport? ai cumva 4 bucati?
  10. dennis

    O vand

    CORECT! Eu am intr'o toba, am mai avut unul tot intr'o toba .. fuge de rupe!
  11. dennis

    Voshod

    Inca un VOSHOD ! care urmeaza sa iasa pe strada, cum se "lasa" primavara! Este al 2'lea .. am mai avut unul in 2003, tot intr'o toba, insa nu avea acte! Incepand de azi sunt proprietarul unui voshod - varianta sport, intr'o toba! Rezervorul este de URAL! Imi place mai mult ca cel de Voshod. motocicleta cumparata din cj! - adusa in sibiu cu trenul! sper sa ne vedem la vara pe la vreo intrunire moto! pan' atunci am timp sa'l inmatriculez si sa'mi fac carnetu' pt A! Cateva poze cu motocicleta, FIX in starea in care se afla acum .. inainte de a intra in "service" .. apoi, o sa postez si poze before\after!
  12. dennis

    vand Voshod

    sebix, ms mult pt tot!
  13. "Aller Anfang ist schwer!"

×
×
  • Creează nouă...