Vizitator Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 alternativa e buna pentru zapada afanata, pe gheata sunt mai bune cuiele tocmai azi m-am disctrat putin cu "alternativa" 1.Corect! 2.Cata zapada aveti acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seniorJAX Postat Februarie 2, 2012 Autor Share Postat Februarie 2, 2012 (editat) Am crosetat si eu o data doua gume de cross, insa ce goblen ai facut tu ma lasa fara grai ! ... eu clacam de mult ! Tot respectul pentru rabdare de chinez de care ai dat dovada ! Foarte tare si la tine mai ales ca potzi sa iei motorul si sa ari pamantul in primavara prin curte. Ma gandesc sa facem un topic pe undeva si sa mai puna fotografii/filme si mici "detalii tehnice" toti cei care au incercat "senzatia" de a nu tine motorul in garaj pe timpul iernii. Sincer nivelul de adrenalina, in cele 2 zile de joaca, a fost asa de mare incat nici o clipa nu am simtit frigul de afara. Deci ce ziceti incepem un topic pe undeva legat de subiectul asta? Editat Februarie 2, 2012 de seniorJAX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate