ninel60 Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 Mers la RAR, inmatriculata, schimbat stop cu semnale incluse, semnale fata, oglinzi, yoshimura, etriere si poate alte cadouri... ÂŞi care e prețul final că văd că ai băgat ceva bani în ea de parcă ai luat-o de la dezmembrări....să nu mai zic de muncă(cred că nu ai apelat la un service că te rupea cu banii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Februarie 20, 2012 Autor Share Postat Februarie 20, 2012 Am bagat bani in ea...ca e a mea, si am vrut sa fie totul perfect la ea. Iar de munca... cat timp e lucrul tau, nici nu simti cand trece timpul cand vezi totul cap la cap. Plus ca e o motocicleta usor de desfacut, circuitele eletrice... probleme sunt la bujii ca e de desfacut...destul de mult. Banii per total aduc cam cu pretul uneia de pe piata, dar stiu ca e cu totul la zi, fara surprize. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob1979 Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 ...sper sa nu ai parte de problemele pe care le am eu cu acest model pe partea electrica(am schimbat 3 statoare pana acum),si mare grija la nivelul de ulei, in rest merge bine acest model,bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 va doresc casa de piatra! si hai cu vara sa punem ceva km pe portocala aia mecanica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Iunie 7, 2012 Autor Share Postat Iunie 7, 2012 Traznet !!! sa nu spun Thunder ca ne ''americanizam'' ) totusi respect Japonezilor !!! Frumoasa sa-ti traiasca 1 mil de km fara reparatii!!! Spui Moto te gandesti la''Honda'' Spui Telefon Mobil te gandesti la Nokia !!! 7 iunie, ~ 5000 km parcursi, putin noroc, si cum zicea colegul... Si cu cele mai bune prietene: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate