Sari la conținut

Silvan

Super Membru
  • Număr conținut

    614
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Silvan

  1. un accident evitabil zic eu, cu ceva experienta si atentie. nu mi s-a parut a avea viteza astronomica, dar nici reactii de nici-un fel. cat despre vacar (pentru ca vacile n-au nici-o vina), ar trebui sa fie recunoscator ca nu a fost un tir de 30 de tone in locul motocicletei. cu siguranta ar fi trebuit sa plateasca pentru toata cireada + daunele la autovehicul. sanatate motociclistului si recuperare usoara!
  2. poate ar trebui sa se apuce de sah sau table ceva, ca pare ca motociclismul e prea greu pt el. in plus ulciorul nu merge de multe ori la apa.
  3. eu nu inteleg cum i s-a rupt schimbatoru' cand spui ca a acrosat bemveul cu partea dreapta. ori a dat cu pasiune in pedala, ori harley-ul nu e o motoreta de buna calitate, ori era un harley englezesc cu ghidon si schimbator pe dreapta.
  4. Am vorbit cu Alex, motociclistul. Este la Elias. Are o coasta fisurata si un hematom pe rinichi. Maine il externeaza. Din ce mi-a povestit, a franat pana a culcat mobra si a intrat taras in masina. Proasta a intors in cel mai prost loc posibil. Urcarea pe pod este in curba si fiind coloana pe partea vacii, a vazut-o tarziu.
  5. ca ala facea parte din nu stiu ce comunitate de reisari de masini cu volanu pe dreapta. atata vreme cat se intampla accidente la cursele legale (vezi galati acum cativa ani), nu inteleg ce va mira ca s-a intamplat la una ilegala! evident ca motociclistul a fost un retard fara pereche, dar nici victimele nu erau pietoni nevinovati. la cursele astea (cat si cele legale) se poate intampla orice. iti asumi anumite lucruri si ca pilot si ca spectator. si de obicei raspunde organizatorul la cele legale!!! asadar ancheta politiei ar trebui indreptata spre organizatori (pt ca evident exista asa ceva)!!!
  6. cred ca este vorba de un senzor defect... cel de la filtrul de aer (MAP cred, nu mai stiu exact cum ii zice).
  7. sa folosesti functia search a forumului. succes(-uri)!
  8. Dintr-un motiv necunoscut mie, incepuse sa suga foarte mult curent si alternatorul nu mai facea fata. Cu xenonul pornit, aveam o tensiune de 11.5 V pe baterie. Cu el stins era in parametrii (13.8 - 14.6). Doar ca mie imi descarca bateria complet si nu mai puteam pleca decat dupa o reincarcare completa de baterie, sau impinsa dar mergea extrem de prost (smucea, nu tinea relantiul, nu accelera cum trebuie).
  9. Ai xenon? refa masuratorile cu toti consumatorii porniti (faza scurta, faza lunga, apasa frana). Eu am avut probleme de genul asta din cauza unui balast stricat. Si asculta de ce zice TNG ca e cel mai in masura sa isi dea cu parerea!!!
  10. Motocicleta e cumva un HD de 1300?
  11. Bineinteles! Eu voiam de fapt sa subliniez ca manevra de intoarcere in zona aia e atat de frecventa incat au disparut de mult stalpisorii de cauciuc. Asta nu inseamna ca motociclistul este nevinovat.
  12. S-a intamplat putin mai in fata: https://www.google.ro/maps?ll=44.452899,26.102829&spn=0.386235,0.891953&cbll=44.452897,26.103374&layer=c&panoid=AH2oL4SRg_wepXxv1qubIA&cbp=12,33.64,,0,14.26&t=h&z=11
  13. Soferul e ala cu pantofii albi din prima poza, nu ca ar avea vreo relevanta...
  14. Acum 30 de minute la iesirea din clubul Dinamo. Motociclistul depasea coloana pe linia de tramvai. Hyundai Tucson a iesit din club si a incercat sa intoarca peste linia de tramvai, n-a vazut motociclistul si l-a acrosat cu partea stanga fata. Daune motociclist: mana dreapta fractura (posibil deschisa), julituri pe genunchi in rest constient in stare de soc (asta ce era aparent). A fost luat de smurd.
  15. etnic o fi maghiar, dar tehnic e roman ca si tiganii din ferentari deci n-are scuze sa nu stie romaneste.
  16. evident ca stiu!! ei au probleme cu passat-urile...
  17. bine ca ai citit tu carti, pretenas! daca esti la fel de agramat si in ungureste, ma mir cum te descurci sa traiesti in tara asta...
  18. poti pune si floriol, desi recomand de masline extravirgin. mai bine nu mai fuma 4 zile si ia-ti un ulei ca lumea!
  19. 95% din xenoanele AM sunt o tiganie ordinara facuta in china (indiferent cat costa). nu degeaba sunt ilegale (neomologate). eu am vrut sa-l dau jos de cand am luat motocicleta (ii pusese fostul proprietar), dar faptul ca a taiat mufa pt bec H1 si lenea foarte mare m-au facut sa aman.
  20. ce a patit klu, am patit si eu. am kit xenon pe motor de 2 ani si pana acum 2 luni nu am avut probleme. acum 2 luni am ramas fara curent. am incarcat bateria am pus-o pe motor, dupa o zi iar mi-a murit bateria. am verificat releul: la gol incarca 14.4-14.8, faza lunga 14.2 - 14.5, faza scurta xenon 12.2- 12.4. am scos xenonul din instalatie si nu am mai avut probleme. suspectez balastul defect.
  21. Silvan

    Accident Mortal Baia Mare

    putea sa se asigure mai bine soferul, dar n-a facut-o asa cum n-a facut-o nici moto veteranul din Bals. toti gresim tot timpul! o conduita preventiva si mult common sense poate face diferenta intre ghips si cosciug!
  22. probabil, cand l-ai dat tu, inca se copia... fa-ti un serviciu si citeste codul rutier (eventual si alte carti, daca tot te apuci de citit)! iti va/vor fi de folos cand vei creste mare!
  23. mai bine vinde motorul si anuleaza-ti categoriile! esti un pericol pt tine si pt ceilalti participanti la trafic atata vreme cat nu stii pic de legislatie, gramatica si mai esti si arogant. bac-ul l-ai luat?
  24. Silvan

    Accident craiova ?!

    am inteles ca nu te poti inscrie oricum... tre sa mai fi avut busa inainte, cel putin un accident grav si dosar penal pt conducere sub influenta... este destul de exclusivist modelul.
  25. Silvan

    Accident craiova ?!

    cum se mai simte felina? i-a mai trecut mahmureala?
×
×
  • Creează nouă...