cip_vt Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 Salut Vin si eu cu o rugaminte: Avand in vedere experienta de anul trecut cand am imatriculat un motor si am incercat sa fac Rar-ul in Constanta (am fost respins pe motiv de "tobe", dupa ce am platit toate taxele si pana la urma tot la Tulcea m-am descurcat cu RAR-ul), puteti sa-mi spuneti un pret (aproximativ) pentru o autentificare la un motor adus de afara.Adica un pret cu tot cu autentificare, itp, etc, avand in vedere ca preturile difera de la o localitate la alta(cel putin asa am citit pe forum). Multumesc anticipat! Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 (editat) Citez de pe factura: "VERIFICARI TEHNICE - 78.31 FOLIE SECURIZARE - 0.81 CERTIFICAREA AUTENTICITATII VEHICOLULUI - 78.23 + ACCIZE - 37.75 TOTAL - 195.10" Mentionez ca motorul era ( este ) inmatriculat in RO - deci nu stiu cum e in cazul in care a fost adus din afara ... RAR - Alba Iulia. Editat Februarie 12, 2012 de Theo32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_vt Postat Februarie 12, 2012 Autor Share Postat Februarie 12, 2012 Citez de pe factura: "VERIFICARI TEHNICE - 78.31 FOLIE SECURIZARE - 0.81 CERTIFICAREA AUTENTICITATII VEHICOLULUI - 78.23 + ACCIZE - 37.75 TOTAL - 195.10" Mentionez ca motorul era ( este ) inmatriculat in RO - deci nu stiu cum e in cazul in care a fost adus din afara ... RAR - Alba Iulia. Preturi din alte localitati am mai gasit si eu.Ideea e ca ma intereseaza preturile de la RAR Tulcea(de aia am postat pe subforumul de Tulcea). Oricum mersi pentru informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 Ar trebuii sa fie la fel preturile ... Actele sa le ai in regula. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_vt Postat Martie 1, 2012 Autor Share Postat Martie 1, 2012 Preturile difera de la un Rar la altul.Nu inteleg de ce. Era un topic cu costurile inmatricularii unui motor.Preturile variau intre 400 roni si 700 pentru motocicletele aduse din strainatate. Mersi de urari Revin cu preturile pt cei care poate vor avea nevoie.E vorba de RAR Tulcea Certif de autentificare+ITP+carte de imatriculare=347 roni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Preturile difera de la un Rar la altul.Nu inteleg de ce. Era un topic cu costurile inmatricularii unui motor.Preturile variau intre 400 roni si 700 pentru motocicletele aduse din strainatate. Mersi de urari Revin cu preturile pt cei care poate vor avea nevoie.E vorba de RAR Tulcea Certif de autentificare+ITP+carte de imatriculare=347 roni Scump dom'le scump ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate