Sari la conținut

cip_vt

Membru
  • Număr conținut

    319
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cip_vt

  1. Nu mai e Dalboka ce era odată. Recomand restaurant Izvora din Kranevo, imediat după Albena. Nu o să regreți!!!
  2. Vezi ca era un r1150rt la dezmembrare. E topic pe forum.
  3. Filme vazute in ultima vreme care mi s-au parut interesante: Redirected - http://www.imdb.com/title/tt2275946/?ref_=nv_sr_1 Dragon Blade- http://www.imdb.com/title/tt3672840/?ref_=nv_sr_1 Last Knights- http://www.imdb.com/title/tt2493486/?ref_=nv_sr_3 The Drop- http://www.imdb.com/title/tt1600196/?ref_=nv_sr_1
  4. O parere despre cei de la Bardak Motor? Vreau sa vin in week-end pana in Bucuresti pentru o verificare si o sincronizare.Clujul e cam departe...
  5. Salut Caut si eu un pinlock pt o casca Caberg Trip. /index.php?/topic/693917-casca-caberg-trip-flip-up-alba-noua/ Am gasit aici http://www.racevisors.co.uk/category/caberg-pinlock-antifog-inserts dar nu pt modelul meu. Aveti idee care s-ar potrivi? Sau daca pot pune unul universal? Multumesc.
  6. Niste reclame funny. Unele sunt mai vechi. http://www.youtube.com/watch?v=IDkbN7tdKE8
  7. Pentru RT ma ofer eu, dar trebuie sa faci un drum pana la Constanta. Poate pana in ianuarie ma hotarasc sa-l si vand.
  8. cip_vt

    Accident Constanta

    Condoleante! https://www.facebook.com/#!/leonard.elvis.9
  9. http://www.ascycles.com/detail.aspx?ID=76208 http://www.webbikeworld.com/r4/motorcycle-crash-bars/ http://www.adventuremotorcycleparts.com/merchant2/merchant.mvc?Screen=CTGY&Store_Code=amp&Category_Code=motorcycle-crashbars&Product_Code=&Search=&Sort_By=bestsellers&Per_Page=-1
  10. Cu un manometru cu mufe montat pe furtunul de retur.
  11. Piesele si deflectorul au ajuns. Totul a fost ok. Multumesc Adrian. Poate ma rezolvi si cu un pinlock pentru casca.
  12. Am masurat si presiunea de la pompa de benzina:3 bari. Ar ramane doar sonda lambda. Daca o demontez se poate curata sau trebuie inlocuita. Cum o pot proba daca e defecta?
  13. Benzina curgea doar cand am avut mufa de la sonda lambda scoasa.
  14. Am demontat carenele si rezervorul si am scos sonda lambda. Am pornit motorul si mersul era aproximativ la fel, in plus aveam o scurgere de benzina (nu mi-am dat seama de unde). O sa schimb si filtrul de aer care era cam murdar si maine merg sa masor presiunea pe care o baga pompa. Am inteles de la mecanic ca se poate monta cam orice sonda lambda(in special dupa o masina nemteasca). Asa e?
  15. Am facut o programare la mecanic pentru a-mi masura presiunea pe care o da pompa. Dar ma gandesc ca daca la ture mai mari nu am nici o problema si motorul trage de rupe , nu ar trebui sa se intamle acelasi lucru daca nu as avea destul debit de benzina.
  16. Ce aditiv recomanzi? Filtrul de benzina a fost schimbat in urma cu vreo 15000 km. Filtrul de aer a fost schimbat in iunie. Si Dan zicea ca ar fi ceva pe alimentare, eventual un furtun sau o mufa defecta.
  17. Am fost la dan in iunie. A fost facuta sincronizarea , curatatul injectoarelor cu ultrasunete, reglaj supape, etc » Post actualizat in 25 Aug 2014 13:22 Din ce mi-a zis Dan ar mai putea fi ca posibila cauza pompa de benzina, regulatorul...,
  18. Cred ca am si eu o problema: In general cand motorul e rece am un mers neregulat si turatia e undeva la 900-1000 ture, dupa care se opreste motorul daca nu-l tin turat. Dupa ce se incalzeste (are cam 2 liniute la apa) tot nu are un mers rotund si cateodata "imi mai da in nas". La peste 3000 de tura motorul merge foarte bine. A avut cineva ceva asemanator? Avand in vedere ca "domnu doctor " e plecat din tara, as dori niste sfaturi cam ce ar putea fi. Intentionez sa fac un drum mai lung in vreo 3 saptamani si as vrea sa nu am surprize.... Am vb cu un mecanic si suspecta sonda lambda. Ceva sfaturi daca se poate..... Multumesc anticipat.
  19. cip_vt

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Donez un stop Yamaha Virago. Stopul a ramas dupa ce un destept m-a lovit in spate. Mai poate fi folosit avand in vedere ca unul nou sare de 120 euro. Prefer sa fie cineva din Constanta sau apropiere.
  20. Si eu recomand cagula. Si braul e ok. La restul zic pas.
  21. Stiu de motorworks dar vrea ceva mai ieftin.Pretul pt ce vrea el se apropie de vreo 800 euro, cam o treime din valoarea motocicletei.
  22. Salut! Am un prieten care cauta un far si o pereche de oglinzi(cu semnalizari) pentru un r850rt an 2002.Se potriveste si de la bmw r 1150 rt. Ceva sugestii sau cunoasteti pe cineva care dezmembreaza. Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...