oanceamihai46 Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 Pt.un scuter Manet vreau un bolt,bucsa biela,eventual ambielaj ,set motor,cauciucuri,parbriz,sa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 Ma uit diseara in garaj si te ajut cu placere daca gasesc. Parbriz sigur nu am, sa nu am, cauciucuri nu am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 uite aici un scuter cu totul din 1962 acum depinde de ce resurse ai , este 350 euro negociabil tocmai ce l-am vazut pe net http://www.tocmai.ro/motocicleta-veche-manet-3115747.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanceamihai46 Postat Aprilie 10, 2012 Autor Share Postat Aprilie 10, 2012 ma intereseaza o c/v de manet cu pinionul de lant de pe motor , cele doua capace laterale si un ambreiaj bun. nu se mai ocupa nimeni de manet?eventual cumpar un motor mai putin uzat.pot face eventual schimb cu elemente de caroserie[cadru ,aripi, carcasa far,roti etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Ti-am dat un pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate