BikerXX Postat Decembrie 19, 2006 Autor Share Postat Decembrie 19, 2006 da parca nu i asa de fain.si manevrabilitatea nu i data de carene sau de lipsa lor,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 19, 2006 Autor Share Postat Decembrie 19, 2006 poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 da parca nu i asa de fain.si manevrabilitatea nu i data de carene sau de lipsa lor,nu? Mie unul imi place GS-ul, nu m-am referit ca e mai manevrabil cu sau fara carene, tine de fiecare model in parte de motor, ma refeream ca cineva de aici a zis ca pt incepator e bun GS-ul ca nu are carene, eu ma refeream ca poate a luat GS carenat ! Sa o conduci cu placere si cati mai multi Km fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 19, 2006 Autor Share Postat Decembrie 19, 2006 (editat) ziceam de varianta carenata k parca nu i asa faina...mersi orikum.sper sa ne vedem la anu pe la ceva intalniri Editat Decembrie 19, 2006 de kevin77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 .......categoric GSX ...... Hear, hear! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate