yamahana Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 As dori si eu un sfat de la dvs. Ce ati prefera intre: - Sidi Saber - Gaerne GX-1 EVO BLACK - Gaerne Fastback Ce numar sa-mi iau, eu purtand 40 (26cm lungime picior) Multam anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 ia 41 sau 42, dar pe probate inainte, sa fie usor lejera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahana Postat Martie 24, 2012 Autor Share Postat Martie 24, 2012 Multam Soso pentru sfat! Dupa "multitudinea" de sfaturi primite aici m-am hotarat: Sidi Charger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 da, intradevar cizmele e bine sa le iei cu un numar mai mare. mai ales in cazul celor sport. doar daca nu esti in posibilitatea de a proba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Ca sa nu mai deschid alt topic...ce parere aveti de Alpinstars Tech 3 ? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 merg, mai de buget dar ok ok si sidi charger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Dupa 10 ore de purtat , ce parere am eu despre ele: * sunt extrem de comode * se muleaza perfect pe picior * sunt nitel mai rigide decat ceea ce mai purtasem * talpa cu aderenta buna * impermeabile pana la 20 cm de apa * nu'mi transpira picioarele in ele * clemele desi sunt de plastic, nu dau semne de rupere ( deocamdata ) * sunt usoare In concluzie, sunt multumit de ele...raport calitate / pret mai mult decat decent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Cizme impermeabile - nu există; Cizme în care "nu-ți transpiră picioarele" - nu există. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Cizme impermeabile - nu există; CIZME DE CAUCIUC Cizme în care "nu-ți transpiră picioarele" - nu există. CIZME DE COWBOY Din pacate nu exista ambele variante intr-o singura cizma. Si sa mai fie si de motocross.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Din pacate nu exista ambele variante intr-o singura cizma. Si sa mai fie si de motocross.... Sincer, nu stiu daca Tech 3 sunt de motocross. Eu mai degraba le vad ca fiind un ''All terain boots'', dar poate ma insel. In fine, important e ca EU sunt multumit de ele. ----------- N'am stat 10 ore in apa de 20 de cm...si poate o fi fost doar 16 cm, nu 20 cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CNC4YOU Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 in sidi crossfire nu intra apa si nici nu transpir!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 In AXO Boxer nu intra apa cand calc in balti dar pe ploaie sau doar sosea uda, intra apa numaidecat... Ma bucura ce aud despre Crossfire. Maine le voi face safteaua. Sper sa aman proba cu ploaia totusi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Crossfire am și eu: -intră apa, NU sunt impermeabile; -transpiră piciorul, că doar muncești în ele nu faci prezentare de modă. Repet, nu există cizmă de motocross care să fie impermeabilă și/sau netranspirabilă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazo72 Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 Ba da domnilor!!!! Choperistii au cizme impermeabila si ei nici nu transpira la picoare!!!! :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 Inteleg ca voua va intra apa in cizme daca stati 10 min in apa de 10 cm ? Nu vorbesc de apa pana la genunchi, cand iti intra apa peste cizma. Eu am si o pereche de Falco, care , idem, nu luau apa la bord, la simple treceri prin rauri, belti, paraie si alte cele. Daca ma apucam sa ''frec'' un parau 3 ceasuri, atunci, DA, aveam mormoloci. Sau daca puneam piciorul jos in rau... De ploai nici nu are sens sa vorbim...raman uscat ca desertul, cu o conditie: sa am neoprenele trase peste cizme...de astea e vorba: http://www.louis.de/_1015826d97ae87f52c55e0e72354c99ea2/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=190&wgr=826&list_total=50&anzeige=0&page=0&artnr_gr=209212 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate