codrut_01 Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 (editat) salut si Hristos a inviat ! , am si eu o problema la un gilera runner , azi dimineata m-am uitat din spate la el si mi se pare ca roata de spate nu este in linie cu cea din fata. imi puteti da un sfat . cum as putea verifica daca rotile sunt aliniate? , si eventual cum le pot alinia?.multumesc Editat Aprilie 15, 2012 de codrut_01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nimsocutt Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 Cel mai probabil sunt bucsele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codrut_01 Postat Aprilie 15, 2012 Autor Share Postat Aprilie 15, 2012 si sa ii schimb bucsile??. am vazut ca are 4...2 la cartere si 2 la bascula.si nu se poate testa in vre-un fel daca este asa? sa nu fie aparatoarea stramba ma gandesc..multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nimsocutt Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 Rogi pe cineva sa tina bine de ghidon drept iar tu apuci de spate si misti dintr-o parte in alta.Il zgudui un pic , daca se simte joc atunci stii ca trebuie schimbate bucsele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codrut_01 Postat Aprilie 16, 2012 Autor Share Postat Aprilie 16, 2012 ok , multumesc.o sa incerc cum mi-ai zis u. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate