anonymous Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 Salutare! As face o plimbare maine, cu posibile trasee: 1. B.-Veliko-Gabrovo-Kazanlak-Gurkovo-Veliko-B., 500 km dus-intors, plecare mai devreme (pe la 9-9.30) ca e ceva distanta, mers mai sportiv, ma mai gandesc pana diseara daca ma incumet 2. Cheia +/- Siriu 3. Altele, trasee propuse de voi, dupa preferinte Vremea se anunta buna cam peste tot, maxima de 20 de grade, fara ploaie! Bagati reply aici care pe unde vreti sa mergeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 Salutare! As face o plimbare maine, cu posibile trasee: 1. B.-Veliko-Gabrovo-Kazanlak-Gurkovo-Veliko-B., 500 km dus-intors, plecare mai devreme (pe la 9-9.30) ca e ceva distanta, mers mai sportiv, ma mai gandesc pana diseara daca ma incumet 2. Cheia +/- Siriu 3. Altele, trasee propuse de voi, dupa preferinte Vremea se anunta buna cam peste tot, maxima de 20 de grade, fara ploaie! Bagati reply aici care pe unde vreti sa mergeti. Pentru mine varianta 3, adica un Calarasi-Oltenita, pe aici pe langa casa, plecam la ora 11 de la OMV Electroaparataj. 1. Am fost deja la Veliko de 2 ori primavara asta, apoi drumul e lung si o sa mergem odata cand strangem un grup mai vioi. 2. Inca mi-e frica de vremea la munte, vreau si eu Cheia-Siriu dar tot asa, o las pe alta data cand va fi mai cald pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Aprilie 21, 2012 Autor Share Postat Aprilie 21, 2012 Bun, ramane varianta 3. Ne vedem in benzinarie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate