scooter fun Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 very good pics' ... felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 Enjoy! bai tata omul este meserias... dar noi nu putem pune o bucata de asfalt ,ca lumea ,la dispozitie pusca mea ,,,,nu trebuia pista de motogp dar nici gropile pe care a evoluat omul nu cred ca sunt in regula vrem super evolutie dar nu intelegem ca omului ii trebuie si suprafata adegvata (drepta si fara gropi) bravo zoltan ... nu inteleg cum se mai dadaeau oamenii pe standul de weelie in timp ce zoli baga la greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scooter fun Postat Aprilie 23, 2012 Autor Share Postat Aprilie 23, 2012 din pacate asta este asfaltul, din fericire Zoltan s-a descurcat. Speram ca la anul sa se mai acopere din gropi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Trebuie sa recunosc ca m-au impresionat acele salturi cu tot cu motocicleta executate din acceleratie ... prima oara cand vad live asa ceva... Ma cam plictisesem de whellie, stoppie si restul care s-au tot fumat... Nu incerc sa denigrez efortul celor care pot stapani si acele perfomante, insa, dupa cum am spus, acele salturi m-au impresionat. Cinste lui si tot respectul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIUP Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Stadul ala de whellie mi se pare vrajeala de doi lei ... Ca nu are nici o trb cu realitatea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate