Jump to content

scooter fun

INACTIV
 • Posts

  110
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by scooter fun

 1. Din acest an vom aparea doar on line pe www.scooterfun.ro. Numarul pe luna aprilie va fi lansat la SMAEB 2013!
 2. Un nou eveniment al Revistei Scooter Fun & Bike. Pe 14 iulie la Suceava, in parcarea Shopping City Suceava va avea loc un nou eveniment organizat cu sprijinul Scolii de Soferi "Auto-Sette" Suceava. Evenimentul face parte din campania preventiv-educativă „Alege Viața!”, demarată pentru reducerea riscului rutier în rândul motocicliÂştilor Âşi mopediÂştilor, pentru conÂştientizarea necesității cunoaÂşterii Âşi respectării cu strictețe a regulilor de circulație Âşi sensibilizarea conducătorilor auto privind existența în trafic a motocicliÂştilor Âşi mopediÂştilor. Incepand cu ora 10.00 sunteti asteptati sa participati la acest eveniment din care nu vor lipsi binecunoscutele concursuri cu premii ( liniute si indemanare ). Premiile sunt oferite de catre Bosch Romania si Unior Tepid. Va sasteptam!
 3. Un nou eveniment al Revistei Scooter Fun & Bike. Pe 14 iulie la Suceava, in parcarea Shopping City Suceava va avea loc un nou eveniment organizat cu sprijinul Scolii de Soferi "Auto-Sette" Suceava. Evenimentul face parte din campania preventiv-educativă „Alege Viața!”, demarată pentru reducerea riscului rutier în rândul motocicliÂştilor Âşi mopediÂştilor, pentru conÂştientizarea necesității cunoaÂşterii Âşi respectării cu strictețe a regulilor de circulație Âşi sensibilizarea conducătorilor auto privind existența în trafic a motocicliÂştilor Âşi mopediÂştilor. Incepand cu ora 10.00 sunteti asteptati sa participati la acest eveniment din care nu vor lipsi binecunoscutele concursuri cu premii ( liniute si indemanare ). Premiile sunt oferite de catre Bosch Romania si Unior Tepid. Va sasteptam!
 4. Un nou eveniment al Revistei Scooter Fun & Bike. Pe 14 iulie la Suceava, in parcarea Shopping City Suceava va avea loc un nou eveniment organizat cu sprijinul Scolii de Soferi "Auto-Sette" Suceava. Evenimentul face parte din campania preventiv-educativă „Alege Viața!”, demarată pentru reducerea riscului rutier în rândul motocicliÂştilor Âşi mopediÂştilor, pentru conÂştientizarea necesității cunoaÂşterii Âşi respectării cu strictețe a regulilor de circulație Âşi sensibilizarea conducătorilor auto privind existența în trafic a motocicliÂştilor Âşi mopediÂştilor. Incepand cu ora 10.00 sunteti asteptati sa participati la acest eveniment din care nu vor lipsi binecunoscutele concursuri cu premii ( liniute si indemanare ). Premiile sunt oferite de catre Bosch Romania si Unior Tepid. Va sasteptam!
 5. Cateva fotografii si de la Salonul de Biciclete.
 6. din pacate asta este asfaltul, din fericire Zoltan s-a descurcat. Speram ca la anul sa se mai acopere din gropi
 7. Un nou start in SMAEB Scooter Fun CUP! Intre 21-22 aprilie 2012 va avea loc o noua etapa a cupei dedicata scuterelor. Va steptam la Romaero la cea de a Xa editie SMAEB. NOUTATE! Cursa CHINEZOAICELOR unde se poate inscrie oricine care are un scuter MADE IN CHINA (non brand), netunat. Va asteptam sa va inscrieti la adresa de e-mail: concurs@scooterfun.ro. Mai multe detalii pe http://www.scooterfun.ro/
 8. Un nou start in SMAEB Scooter Fun CUP! Intre 21-22 aprilie 2012 va avea loc o noua etapa a cupei dedicata scuterelor. Va steptam la Romaero la cea de a Xa editie SMAEB. NOUTATE! Cursa CHINEZOAICELOR unde se poate inscrie oricine care are un scuter MADE IN CHINA (non brand), netunat. Va asteptam sa va inscrieti la adresa de e-mail: concurs@scooterfun.ro. Mai multe detalii pe http://www.scooterfun.ro
 9. Un nou start in SMAEB Scooter Fun CUP! Intre 21-22 aprilie 2012 va avea loc o noua etapa a cupei dedicata scuterelor. Va steptam la Romaero la cea de a Xa editie SMAEB. NOUTATE! Cursa CHINEZOAICELOR unde se poate inscrie oricine care are un scuter MADE IN CHINA (non brand), netunat. Va asteptam sa va inscrieti la adresa de e-mail: concurs@scooterfun.ro. Mai multe detalii pe http://www.scooterfun.ro/
 10. Din sumar: Istorie: Terrot EICMA 2011 Modelele 2012 Evo Campanie echipaj 55
 11. ”Viteza este buna, dar pe circuit!”, de aceea revista SCOOTER FUN, impreuna cu Politia Romana, Directia Circulatie, in cadrul campaniei ”Alege Viata!”, invita toti scuteristii constanteni sambata 20 august 2011, incepand cu ora 10.00 in parcarea Carrefour Constanta. Vor fi organizate concursuri de liniute si de indemanare cu scuterele, iar castigatorii vor primi super premii. Cei pasionati pot sa afle mai multe despre tuning-ul la scutere de la profesionisti. Parteneri: Carrefour Constanta, Motomar Service/ Sponsori: Scuter Centre, Bosch Romania, P&P-importator MOTUL, Activ Travandi, magazinuldebaterii.ro. Parteneri media: Radio SKY (101,1 FM), Auto Motor si Sport, rallymagazin.ro. Nu sta deoparte si vino cu scuterul tau in parcarea Carrefour. detalii si fotografii pe http://www.scooterfun.ro
 12. fotografii pe http://www.scooterfun.ro
 13. NU STA DEOPARTE - liniute-indemanare-concursuri cu premii! ”Viteza este buna, dar pe circuit!”, de aceea revista SCOOTER FUN, impreuna cu Politia Romana, Directia Circulatie, in cadrul campaniei ”Alege Viata!”, invita toti scuteristii constanteni sambata 20 august 2011, incepand cu ora 10.00 in parcarea Carrefour Constanta. Vor fi organizate concursuri de liniute si de indemanare cu scuterele, iar castigatorii vor primi super premii. Cei pasionati pot sa afle mai multe despre tuning-ul la scutere de la profesionisti. Parteneri: Carrefour Constanta, Motomar Service/ Sponsori: Scuter Centre, Bosch Romania, P&P-importator MOTUL, Activ Travandi, magazinuldebaterii.ro. Parteneri media: Radio SKY (101,1 FM), Auto Motor si Sport, rallymagazin.ro. Nu sta deoparte si vino cu scuterul tau in parcarea Carrefour.
 14. Ba da, ca si anul trecut si anul acesta revista Scooter Fun, impreuna cu reprezentantii Politie Romane si cu sprijinul Primăriei Sinaia vom organiza acest eveniment in paralel cu etapa de VTM.
 15. Anunt important pentru toti scuteristii! Pe 24 iulie 2011 la Sinaia - incepand cu ora 10.00, va asteptam la intrarea in parc impreuna cu reprezentanti ai Politiei Romane si ai partenerilor revistei Scooter Fun pentru a sarbatori 3 ani de revista! Evenimentul se desfasoara sub egida : NU STA DEOPARTE, eveniment inceput la Cluj Napoca si va fi sustinut cu sprijinul Primariei Orasului SINAIA. Primaria Sinaia ne va pune la disopzitie spatiul necesar desfasurarii manifestarilor, inclusiv un spatiu dedeicat exclusiv competitiei de liniute. Si, pentru ca a venit vorba de liniute - VA PROVOCAM! sa participati alaturi de noi la acest concurs cu premii oferite de catre: SCUTER CENTRE, magazinuldebaterii.ro, piese-scutere.ro, Bosch Romania si Motul. Participantii curajosi vor primi premii instant de la Bosch Romania daca vor raspunde corect la intrebarile despre legislatie formulate de catre reprezentantii Politiei Romane. BONUS! - SCUTER CENTRE va oferi sfaturi pentru tunarea scuterelor voastre! Va asteptam la Sinaia pe 24 iulie 2011 incepand cu ora 10.00. NU STA DEOPARTE - Revista Scooter Fun.
 16. Anunt important pentru toti scuteristii! Pe 24 iulie 2011 la Sinaia - incepand cu ora 10.00, va asteptam la intrarea in parc impreuna cu reprezentanti ai Politiei Romane si ai partenerilor revistei Scooter Fun pentru a sarbatori 3 ani de revista! Evenimentul se desfasoara sub egida : NU STA DEOPARTE, eveniment inceput la Cluj Napoca si va fi sustinut cu sprijinul Primariei Orasului SINAIA. Primaria Sinaia ne va pune la disopzitie spatiul necesar desfasurarii manifestarilor, inclusiv un spatiu dedeicat exclusiv competitiei de liniute. Si, pentru ca a venit vorba de liniute - VA PROVOCAM! sa participati alaturi de noi la acest concurs cu premii oferite de catre: SCUTER CENTRE, magazinuldebaterii.ro, piese-scutere.ro, Bosch Romania si Motul. Participantii curajosi vor primi premii instant de la Bosch Romania daca vor raspunde corect la intrebarile despre legislatie formulate de catre reprezentantii Politiei Romane. BONUS! - SCUTER CENTRE va oferi sfaturi pentru tunarea scuterelor voastre! Va asteptam la Sinaia pe 24 iulie 2011 incepand cu ora 10.00. NU STA DEOPARTE - Revista Scooter Fun.
 17. Scuter Centre va fi prezent la CLUJ NAPOCA in Polus Center impreuna cu revista SCOOTER FUN pentru a oferi premii participantilor la Campania NU STA DEOPARTE. Reprezentantul SCUTER CENTRE va oferi informatii si sfaturi de tuning pentru scutere oricarui doritor. Va asteptam pe 2 iulie la Cluj Napoca in Polus Center!
 18. Revista SCOOTER FUN, prima revista de scutere din Romania, incepe o noua campanie pe 2 iulie la Cluj Napoca. Pe 2 iulie 2011 revista Scooter Fun, prima revista de scutere din Romania, organizeaza in parcarea Polus Center din Cluj Napoca prima manifestare dedicata scuteristilor din acest an. La aniversarea celor 3 ani de existenta, revista Scooter Fun va fi prezenta la Cluj Napoca pentru a lansa campania: NU STA DEOPARTE, o campanie interactiva de informare si educare a utilizatorilor de doua roti, in general si a scuteristilor ,in special. Inca de la infiintare, revista SCOOTER FUN a organizat diverse campanii informativ-educationale pentru utilizatorii de scutere. VIATA PE SCUTER este una dintre cele mai importante campanii realizate impreuna cu Politia Romana, o campanie care s-a desfasurat la nivel national pe parcursul a 2 ani. Noua campanie, NU STA DEOPARTE, este o continuare fireasca a campaniilor de educatie rutiera, beneficiind de un plus de manifestari atractive si o serie de concursuri pentru participanti. Toti cei prezenti vor avea ocazia de a participa la o sesiune de indemanare cu scuterele si la o competitie de liniute, asta nu inainte de a lua la cunostinta de ceea ce trebuie pentru utilizarea corecta si modul de a circula pe drumurile publice. O noutate va fi si organizarea unor concursuri pentru biciclisti, varsta nefiind un criteriu de selectie. Publicul prezent va fi si el un participant direct la aceasta manifestare, prin aportul adus la prezentarile facute de catre reprezentantii Politiei Romane, oricine putand raspunde la intrebarile acestora si castigand premii oferite de catre organizatori. NU STA DEOPARTE si vino pe 2 iulie 2011, incepand cu ora 10.00, in parcarea Polus Center din Cluj Napoca pentru distractie, buna dipozitie, concursuri si premii, informatii si prezentari. Participa la competitiile dedicate scuteristilor si arata tuturor ceea ce stii. Vei fi premiat pentru asta. Nu in ultimul rand, primii 10 inscrisi in competitie vor primi un premiu (un schimb de ulei pentru scuter) oferit de P&P – importatorul lubrifiantilor Motul in Romania. Aceasta campanie este initiata de revista SCOOTER FUN in colaborare cu Politia Romana avand sprijinul Polus Center Cluj Napoca si sustinuta cu ajutorul partenerilor: Merch Auto, Bosch Romania, Eurosport DHS, Motul prin P&P, Scuter Centre, Maros Bike, Activ Travandi, magazinuldebaterii.ro Pentru detalii suplimentare accesati: www.scooterfun.ro
 19. Revista SCOOTER FUN, prima revista de scutere din Romania, incepe o noua campanie pe 2 iulie la Cluj Napoca. Pe 2 iulie 2011 revista Scooter Fun, prima revista de scutere din Romania, organizeaza in parcarea Polus Center din Cluj Napoca prima manifestare dedicata scuteristilor din acest an. La aniversarea celor 3 ani de existenta, revista Scooter Fun va fi prezenta la Cluj Napoca pentru a lansa campania: NU STA DEOPARTE, o campanie interactiva de informare si educare a utilizatorilor de doua roti, in general si a scuteristilor ,in special. Inca de la infiintare, revista SCOOTER FUN a organizat diverse campanii informativ-educationale pentru utilizatorii de scutere. VIATA PE SCUTER este una dintre cele mai importante campanii realizate impreuna cu Politia Romana, o campanie care s-a desfasurat la nivel national pe parcursul a 2 ani. Noua campanie, NU STA DEOPARTE, este o continuare fireasca a campaniilor de educatie rutiera, beneficiind de un plus de manifestari atractive si o serie de concursuri pentru participanti. Toti cei prezenti vor avea ocazia de a participa la o sesiune de indemanare cu scuterele si la o competitie de liniute, asta nu inainte de a lua la cunostinta de ceea ce trebuie pentru utilizarea corecta si modul de a circula pe drumurile publice. O noutate va fi si organizarea unor concursuri pentru biciclisti, varsta nefiind un criteriu de selectie. Publicul prezent va fi si el un participant direct la aceasta manifestare, prin aportul adus la prezentarile facute de catre reprezentantii Politiei Romane, oricine putand raspunde la intrebarile acestora si castigand premii oferite de catre organizatori. NU STA DEOPARTE si vino pe 2 iulie 2011, incepand cu ora 10.00, in parcarea Polus Center din Cluj Napoca pentru distractie, buna dipozitie, concursuri si premii, informatii si prezentari. Participa la competitiile dedicate scuteristilor si arata tuturor ceea ce stii. Vei fi premiat pentru asta. Nu in ultimul rand, primii 10 inscrisi in competitie vor primi un premiu (un schimb de ulei pentru scuter) oferit de P&P – importatorul lubrifiantilor Motul in Romania. Aceasta campanie este initiata de revista SCOOTER FUN in colaborare cu Politia Romana avand sprijinul Polus Center Cluj Napoca si sustinuta cu ajutorul partenerilor: Merch Auto, Bosch Romania, Eurosport DHS, Motul prin P&P, Scuter Centre, Maros Bike, Activ Travandi, magazinuldebaterii.ro Pentru detalii suplimentare accesati: Prima revista de scutere din Romania
 20. daca promiti ca o sa-ti iei la un moment dat scuter sau daca poti face indemanarea cu dragsterul printre scutere
 21. In 2 iulie te asteptam in parcarea Polus Center din Cluj Napoca. Incepand cu ora 10.00 poti participa la liniute sau indemanare si ai o multime de premii! Primii 10 inscrisi primesc un premiu suplimentar: UN SCHIMB DE ULEI MOTUL PENTRU SCUTER! inscrieri si la concurs@scooterfun.ro. detalii revista SCOOTER FUN Succes!!!
×
×
 • Create New...