Satan Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Dupa cum zice titlul,este cinvea pe forumul asta care detine asa monstrulet? Revin cu poze mai pe seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 E bun sa-l stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satan Postat Mai 2, 2012 Autor Share Postat Mai 2, 2012 Multumesc,vroiam sa stiu daca mai are cineva sa mai schimb o parere un manual etc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chupakabra Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Dupa cum zice titlul,este cinvea pe forumul asta care detine asa monstrulet? Revin cu poze mai pe seara am avut doua man. ce sa zic? nu o sa le uit vreodata. ai pus poze? uite astea au fost ale mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satan Postat Mai 17, 2012 Autor Share Postat Mai 17, 2012 Momentan am numa puza asta.O sa fac ceva mai multe cand da soarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Si membru asta are un gsx-r 1100. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 racire doar pe aer ?..sau are si radiator de ulei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satan Postat Iulie 10, 2012 Autor Share Postat Iulie 10, 2012 Are si radiator de ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate