The Rev Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 (editat) Salve, Maine Bucuresti - Tulcea si retur. Ruta: Drajna, Slobozia, Harsova, Tulcea,Braila, Slobozia (celalalt drum), Bucuresti Approximativ: 550 km Pana acum vine un 600RR, GSX-R 750 si obusa Punct de intalnire: Moll-ul de laiesirea de pe autostrada la ora 9 dimineata... Este o tura super misto .. Editat Mai 11, 2012 de The Rev Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore Dolghin Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Drumul dintre Braila si Slobozia e ca dupa razboi. Aveti grija acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Braila-Iazu (parca asa se numeste) Drum foarte bun!, Iazu-Slobozia mai rau decat dupa razboi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Ah ce bine suna traseul asta..nemaifacut de mine pana acum. Aveti pasagere? Cat de racing se merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Rev Postat Mai 11, 2012 Autor Share Postat Mai 11, 2012 Am facut drumul asta anul trecut un douafazere si un GSR, viteza max 140, plecat la 11 dimineata de la Moll si am ajunsinapoi in Bucuresti la 8 juma'. Asta a fost pe la sfarsitul lui septemebrieanul trecut. Pauzele suficiente pentru relaxare, papa, etc. In plus busa nu prea mai are guma pespate.. cred ca va merge max 120.. depinde daca se incalzeste candva"piatra" aia ... Idea este mers de placere, nu cursacontra cronometru Nu avem pasagere din pacate, ca am lua daca am avea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Din pacate pt ele, ca eu cred ca s-ar inghesui sa vina daca ar sti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2inkubus Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 salut.la intoarcere as sugera sa treceti cu bacul de Braila (pe la macin) , nu cu cel de la galati-- plimbare placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Rev Postat Mai 11, 2012 Autor Share Postat Mai 11, 2012 salut.la intoarcere as sugera sa treceti cu bacul de Braila (pe la macin) , nu cu cel de la galati-- plimbare placuta! Multam fain pentru info Asa o sa facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Grija mare la drumul dintre Iazu si Slobozia , drum pe care l-am facut astazi. Au pus pe jos macadam , nu am inteles de ce, chiar daca drumul era cu denivelari. Praf ca la Dakar , si sareau pietre in toate partile . Va recomand la intoarcere , la intrarea in Baraganul ,sa faceti stanga spre Tandarei , si ajungti pe dumul facut la dus .Plimbare placuta P.S. Verificati cum va fi vremea , astazi a batut vantul puternic, si pe unele portiuni a plouat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate