Sari la conținut

m4mihai

Super Membru
  • Număr conținut

    1.310
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de m4mihai

  1. m4mihai

    HJC IS-17/Nolan n87

    Daca vrei neaparat noua poti lua in calcul Is-17, foarte buna casca, mai buna decat Nolan (au scazut mult in calitate, vajaie ca dracu... au devenit casti de buget). Ar mai fi modelele de la Scorpion la pret accesibil. Sau mai bine un SH de prin 20015 minim, in stare buna. Eu merg de ani de zile cu Rpha 10, 10+, 11... sunt extrem de multumit pe SS.
  2. Super, chiar ma temeam ca o sa fie la un an, si in loc sa faci primul drum de placere, sa il faci la statia itp...
  3. Poti sa faci un contract de comodat (este ilegal in lipsa propritarului), insa se poate face!
  4. Daca ne spui si ce probleme ai, poate te putem ajuta fara a fi necesar sa dai de proprietar.
  5. Testerul ti ar fi cel mai bun prieten... sau macar sa cauti codul erorii si sa vezi ce ar putea fi.
  6. Eu am leduri H7 pe R1 (doar faza lunga), iar pe scurta (lupe originale, xenon 5000-6000k), sticla un pic inegrita la far (figuri...). Xenonul in lupa bate foarte bine, insa un led bun tot in lupa, face mai multa lumina (comparatie cu kawasaki zx10r 07'), iar led in oglinda normala, fara lupa... trebuie reglat extrem de bine pentru a da lumina unde trebuie, in schimb cand dai 2, 3 flash uri cu ledurile... ii arunci de pe sosea pe cei un pic neatenti, te vad in oglinda chiar si femeile care nu stiau ca masina are acele oglinzi laterale! » Post actualizat in 11 Dec 2017 16:10 PS... Concluzia: Daca pui led si nu il reglezi (e ceva chin sa il faci sa bata unde trebuie), ii vei orbi pe altii, vei avea si lumina pe sosea, insa cum zicea cineva mai sus, nu sunt omologate, deranjeaza chiar mai mult decat xenonul in far normal. » Post actualizat in 11 Dec 2017 16:11 Apropo, mai am un set daca te intereseaza (150ron)
  7. Eu am vopsit carenele cu ea, a tinut fara probleme. Am dat 3 straturi intr o baie de bloc... deci fara niste conditii extraordinare. Este cea mai buna vopsea la spray! Uite si o poza.
  8. m4mihai

    HJC - Discutii generale

    Dupa cateva mii de kilometri, viziera mea este ca noua... posibil persoana in cauza o tine aruncata in portbagaj la masina, sau sterge mustele cu racleta.
  9. m4mihai

    HJC - Discutii generale

    Probabil nu ai avut niciotata gama RPHA, nu va fi dezamagit, este mult peste alte casti "de top". » Post actualizat in 30 Jun 2017 14:17 Cumpara RPHA 11 cu incredere, merg pe RPHA de la 10, 10Plus, si acum 11, de nota 10!. Este cea mai buna casca pe care am purtat o vreodata, pentru mine este mai buna decat k5 de la agv, peste xr1100 shoei (am avut cand era modelul de top la shoei), se aseaza mai bine decat xlite 802rr... raport pret/calitate, CEA MAI BUNA CASCA!
  10. Daca imi spui ce inaltime si ce greutate are prietenul, poate il pot ajuta eu cu o gecuta de calitate. Eu am avut din Italia din magazin, 2 gecute Alpinestars made in China, o calitate exceptionala, insa cele din imagini par a fi fake uri.
  11. Botunul de starter cedeaza primul... desfa acea comanda si vezi exact ce si cum este oxidat. Spor!
  12. In general tine aproximativ 50 000km, insa cum nu poti fi sigur 100% de kilometrii motorului tau, se schimba cand da primele semne, gen... ceva rontait pe la 7000ture, in general pe revenire. Mergi la un mecanic bun, si iti va spune el. Succes!
  13. Salutare... cred ca ar trebui in primul rand sa treci peste glumele tampite ale unora, cum zicea cineva... frig, creierul se contracta Persoana in cauza este o persoana matura, cu capul pe umeri, nu se poate compara cu pustii de 20 de ani care vor R1 si R6, nu cred ca ar veni cu drag sa stea la fitele de la Victoriei. Asadar, cat nu ii trage altcineva de acceleratie, personal consider ca este mai periculos un anturaj gresit decat 150cai pe care te bucuri sa ii ai, nu ii si folosesti.
  14. Fara ITP nu poti sa faci demersurile pentru obtinerea numarului de inmatriculare.
  15. Carenele cand vin din fabrica au un soi de termoizolatie asemanator cu asta. Probabil protejeaza carena, nu motorul... asa am gandit eu treaba asta...
  16. Vand 2 finale Leo Vince Titanium, montate pe un R1 2004 (se pot asculta in Braila). Sunt in stare foarte buna, vin cu coliere de prindere si un singur db kiler (unu a fost pierdut). Pret 850ron ambele finale. Contact: 0723655774 - Mihai [media=video] [/media] Poze:
  17. Zăpadă și polei nu are cum a fie, dar 5grade celsius la nivelul asfaltului sigur sunt, si posibil să te întorci chircit de frig.
  18. Am revenit cu noutățile, mi am luat R1, rn12... Nu o să mai treacă prea multe pe lângă, sunt extrem de mulțumit, însă cândva în viața asta voi fi posesor de Ducati! Mulțumesc frumos pentru sprijin, numai bine tuturor!
  19. Am si eu un pitic pe cap... A schimbat cineva rapoartele transmisiei în așa fel incat să faca un 929/954 mai fasneata pe accelerație? Nu doresc sa am.top speed 150, ci doar să păcălesc cuplul un pic mai jos.
  20. La V2, ori boxer la bmw (la test drive am călărit doar noutăți...), Mă deranjat că plăcerea se termina repede, se termina când la 4 în linie debea începe. O să revin după ce călăresc un Ducati să văd ce înseamnă.
  21. Ok, mulțumesc frumos, caut deja să fac o tura cu unul, am la Galați pe cineva care vinde, cred că este varianta cea mai facilă.
  22. Ai punctat bine... Va trebui să încerc pra data una, să văd dacă mă pot înțelege cu ea. Iar legat de oscilatia între Ducati si Gsxr, e clara... As merge pe o japoneza fiindcă stiu ca îmi place, un motor cunoscut... Însă piticii trag de mine spre o schimbare, pe care nu sunt sigur că o vreau.
  23. Rsv mile nu mă încânta, nu am auzit pe nimeni care să nu pună cel puțin 1l de ulei în motor între schimburi... E grea si v2 nu îmi prea place. La Ducati atârnă greu aspectul si ideea... Gsxr as lua chiar și 2004, 2005, îmi plac, le văd perfecte pentru ce am nevoie, însă mi se par scumpe la 3000e pentru ce oferă.
×
×
  • Creează nouă...