stilgar Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Exista vre-un posesor de asa ceva la noi? As vrea sa vad una de aproape dar cum la smaeb nu a fost ma gandesc poate cineva o are totusi. http://www.motorbikesgallery.com/kawasaki-z1000sx-technical-parameters.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 inceaca la united Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 (editat) http://www.motocicli...s/page__st__120 Se pare ca in continuare singurul e al userului AndreiShadow din topicul de mai sus. Eu i-am dat un mesaj la vremea aia si omul a fost dispus sa se intalneasca cu mine sa imi arate motocicleta dar pana la urma nu mai stiu ce am facut de nu m-am mai intalnit. Incearca si tu. Editat Mai 14, 2012 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorincbr600 Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Salut, am z1000sx abs si sunt din Iasi la united nu cred ca ai sanse, nu cred ca esre disponibil cu ce te pot ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Mai 14, 2012 Autor Share Postat Mai 14, 2012 la united intadevar nu au... m-ar fi interesat sa stau pe un asemenea model sau macar ceva informatii referitor la pozitie. am 1.86 si 100 kg (deci am burta) pana acum ceva vreme pt oras foloseam un 600 rr dar dupa mai multe lovituri la enduro, incheieturile mainlor mele sufera mult motiv ptr care caut ceva cu o poztie mult mai relaxata dar si cu ceva protectie la vant. deci cum e pozitia pe ea?! stai in maini sau stai cu bustul in fata dar fara greutate mare in maini? am incercat si un fz 1 dar am gasit pozitia tot prea sportiva ptr ce duc mainile mele. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorincbr600 Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Am avut cbr600 f4 inainte si e mare diferenta: - nu o sa te mai doara incheieturile dar in schimb saua e dura. ca variante incearca sargeant seat sau custom( asa am facut eu) - parbrizul e bun dar nu perfect,in schimb pozitia te poate lasa sa te apleci la viteze mai mari de 200 ca atunci sunt mici probleme(aftermarket--puig) -motorul toarce perfect :putere de jos cu explozie la 7000 -ciclistica mai buna decat la cbr daca poti crede! - chiar daca este un sport-tourer se comporta ca un naked-sport-tourer pentru probe trebuie sa vii in Iasi si facem o plimbare Aaaa 1,80 cu 83kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Mai 14, 2012 Autor Share Postat Mai 14, 2012 Am avut cbr600 f4 inainte si e mare diferenta: - nu o sa te mai doara incheieturile dar in schimb saua e dura. ca variante incearca sargeant seat sau custom( asa am facut eu) - parbrizul e bun dar nu perfect,in schimb pozitia te poate lasa sa te apleci la viteze mai mari de 200 ca atunci sunt mici probleme(aftermarket--puig) -motorul toarce perfect :putere de jos cu explozie la 7000 -ciclistica mai buna decat la cbr daca poti crede! - chiar daca este un sport-tourer se comporta ca un naked-sport-tourer pentru probe trebuie sa vii in Iasi si facem o plimbare Aaaa 1,80 cu 83kg multumesc de informatii... pana la iasi e cale lunga totusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorincbr600 Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Corect si merci pt urari Corect si merci pt urari Corect si merci pt urari Damn android scuze Nu am vrut ceva prea usor pentru ca am mers pe Cb1000r si nu s-a lipit de mine desi gasisem la un pret moca asa ca am mers pe o varianta mai puternica la ce aveam si bineinteles ca la mai multe kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavl Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 si eu am pus ochii pe z1000sx-ul asta. mi se pare superb motoru singurul lucru care ma deranjeaza este ca nu are aparatoarea neagra din plastic in partea de jos-stanga, acolo unde e cricul. a mai observat cineva asta, sau sunt eu nebun? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate