shunchy Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Salutare salutare, Am si eu cateva intrebari pentru veteranii care au dominatoare :)Ce discuri de ambreiaj imi recomandati(calitate pret) , Am un consum foarte mare aprox 9-10 % ,jiglerul de deschis dupa cum scrie in carte la 3 ture ,filtru nou,bujie noua din ca cauza ar putea fi? Daca sunt tobele goale,fara nimic inauntru cu cat creste consumul ? Asfalt uscat sa aveti si poate facem o intalnire cu cei care mai au dominatoare ,eu sunt nou pe forum ,pe sosea de vreo 2 luni iar pe coclauri de vreo 3 ani Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimi.shepherd Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 Cumpar Far pentru RD08, din cate am cautat, potriveste si de la RD02 (modelul trapezoidal) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 pe coclauri, domi nu tre sa sara de 7,,,, pe sosea, insa, am vazut si consum de 3,8, cu pasager si ceva bagaje dar, consuma si putin ulei consumul de care zici este pe sosea? daca da, e f mare cum stai cu compresia? nu cumva o fi sarit distributia de pe punct? in ce priveste discurile de ambreiaj,,,,pretul reflecta calitatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 (editat) pe coclauri, domi nu tre sa sara de 7,,,, pe sosea, insa, am vazut si consum de 3,8, cu pasager si ceva bagaje dar, consuma si putin ulei consumul de care zici este pe sosea? daca da, e f mare cum stai cu compresia? nu cumva o fi sarit distributia de pe punct? in ce priveste discurile de ambreiaj,,,,pretul reflecta calitatea Salut, Cum ai obtinut consum de 3.8 ? Daca discurile de ambreiaj OEM sunt mai ieftine decat unele EBC sau TRW, rezulta ca sunt mai slabe ? Dar daca au acelasi pret cu unele Vesrah ? Multumesc. Editat Iunie 20, 2013 de mexykanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 asa cum am zis, consumul acela era in faza cand consuma ulei cam juma de litru la mia de km cat despre disurile de ambreia,,,,,,,spune tu, ca vad ca esti mai bine informat de obicei, o marfa face atat cat dai dar, nu vreau sa intram in polemici salve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 Salut, Sunt total de acord cu faptul ca uneori calitatea este reprezentata de catre pret. Dar este gresit sa generalizam acest lucru pentru ca ajungem sa avem iluzia ca toate lucrurile scumpe sunt automat cele mai bune. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate