hiprol Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Salut, sunt nou in lumea pe 2 roti, primavara asta am luat A1. Haideti sa stabilim si noi un loc de intalnire si o ora. Mai o vorba, mai o tura, etc. Dupa parerea mea e mai intr-un grup decat singur. Astept raspunsuri. Asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Normal ca e mai bine in grup decat singur...daca intelegi ce vreau sa zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hiprol Postat Mai 18, 2012 Autor Share Postat Mai 18, 2012 (editat) In momentul de fata nu ma refeream la orgii sexuale Editat Mai 18, 2012 de hiprol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RiSK.12 Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Salut, sunt nou in lumea pe 2 roti, primavara asta am luat A1. Haideti sa stabilim si noi un loc de intalnire si o ora. Mai o vorba, mai o tura, etc. Dupa parerea mea e mai intr-un grup decat singur. Astept raspunsuri. Asfalt uscat!! Ai PM !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate