Pupila Dilatata Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Salut! Am nevoie de un cadru de bord pentru honda vfr 400, sa-l cumpar sau macar sa-i iau dimensiunile sa-mi "clonez" unul. Daca aveti idee unde gasesc, v-as fii recunoscator. Chiar nu cunoaste nimeni un alt posesor de vfr 400?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_ddevil Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 el_nynios de pe forum dezmembra un vfr de 400..incearca la el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 14, 2012 Autor Share Postat Iunie 14, 2012 el_nynios de pe forum dezmembra un vfr de 400..incearca la el Merci mult. I-am dat un P.M. Si astept raspuns. Deja-mi luasem gandul ca o sa primesc vre-un raspuns aici, ca lumea stie doar sa se certe pe topicurile de la accidente. Merci mult. I-am dat un P.M. Si astept raspuns. Deja-mi luasem gandul ca o sa primesc vre-un raspuns aici, ca lumea stie doar sa se certe pe topicurile de la accidente. Cadrul s-a dat, topicul este inca valabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 21, 2012 Autor Share Postat Iulie 21, 2012 Nu e pentru motocicleta mea... A mea este din 1994. Am reusit s afac un tipar, sper sa-mi iasa. Merci oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate