floreaandrei Postat Iulie 20, 2012 Autor Share Postat Iulie 20, 2012 Cu DSLR-ul este mai greu, dar si cand termini pozele, calitatea este net superioara fata de un point & shot. Cu multumiri lui Victor pentru pozele de mai jos. ( baiatul cu BMW-ul ) Asa a aratat excursia prin obiectivul sau. Va salut si sper ca va urma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 5 motociclete ( trebuia sa fim 7 dar din motive medicale / personale am ramas 5 ) - serbia / muntenegru / croatia / italia / austria / ungaria / romania Asa a inceput : si asa arata acum, dupa prima zi directia - Misano - WDW 2012 Prima zi - Bucuresti - Pozarevac - 520 km Va urma... pai am fost mai mult de 5 motociclete nu... doar ca nu am avut acelasi traseu dar acelasi club Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Iulie 21, 2012 Autor Share Postat Iulie 21, 2012 pai am fost mai mult de 5 motociclete nu... doar ca nu am avut acelasi traseu dar acelasi club Pai am postat de pe drum. Era a 2-a seara si la momentul acela eram 5 de care eu stiam ca am plecat Ca ne-am intersectat acolo si am devenit 6, este partea a 2-a, cu atat mai frumos a fost. Ar fi fost frumos sa fim impreuna la iesirea de pe 4-5 dar .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Iulie 21, 2012 Share Postat Iulie 21, 2012 Pai am postat de pe drum. Era a 2-a seara si la momentul acela eram 5 de care eu stiam ca am plecat Ca ne-am intersectat acolo si am devenit 6, este partea a 2-a, cu atat mai frumos a fost. Ar fi fost frumos sa fim impreuna la iesirea de pe 4-5 dar .... )) am fost chiar 8 ...cat despre tura din weekend 4 5 sunt sanse sa fiu prezent depinde daca e ceva anunt...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIA Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 Felicitari pt tura Andrei, vad ca microbul Ducati e boala grea, nu gluma. Important este ca faci cu pasiune ceea ce faci. La diferenta de o saptamana am fi putut sa ne intalnim in Riva del Garda, sa faci o tura cu fosta Aprilia. Cred ca ii duci dorul la turele mai lungi. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Iulie 23, 2012 Autor Share Postat Iulie 23, 2012 Felicitari pt tura Andrei, vad ca microbul Ducati e boala grea, nu gluma. Important este ca faci cu pasiune ceea ce faci. La diferenta de o saptamana am fi putut sa ne intalnim in Riva del Garda, sa faci o tura cu fosta Aprilia. Cred ca ii duci dorul la turele mai lungi. Bafta! Salut, Multumesc. Mai degraba combinatia Ducati cu turele lungi este boala grea... Mi-ar fi facut placere sa ne intersectam... Poate cu alta ocazie, pe la noi. For your info - weekend-ul 4,5 august vom fi pe Transalpina innoptare langa sibiu ( pensiunea mai este locul de adunare, sambata seara ) si apoi Transfagarasan. If you wanna join. Nu-i duc dorul lui Caponord decat la turele in care ar trebui sa merg cu Gabik care sunt f rare ( si atunci am solutia motocicletei fratelui meu ) Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Septembrie 5, 2012 Autor Share Postat Septembrie 5, 2012 Un scurt montaj al turei pe care am facut-o in iunie. Din pacate din lipsa de timp nu am putut sa integrez detaliile complete ale traseului ( km, consum, viteze, etc. ) dar o parte din ele le gasiti pe prima pagina. De asemenea daca sunt persoane interesate de traseu, cazari + alte info PM si ajut cu mare placere. Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate