Sari la conținut

ZIA

Membru
  • Număr conținut

    100
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Buzau
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Aprilia Caponord RR / Yamaha Fazer 600
  • Numar Moto
    10KPO / 06ZIA
  • Club
    couch potatoes

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha Fazer 600 Aprilia Caponord Rally Raid

Vizitatori Recenți Profil

1.046 citiri profil

ZIA's Achievements

  1. Salut! Nu am mai postat in topic de ani de zile. Intre timp însă am făcut ceva kilometri cu RR-ul. Nu am avut probleme și am fost ferit și de vestitele pățanii electrice. Dar a venit vremea să schimb mobra, lucru ce nu l-am făcut de 7 ani...așadar dacă sunteți interesați să vedeți poze, am deschis un topic in secțiunea de vânzări. Toate cele bune!
  2. daca vreti o pauza de la stilul comercial: Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring (2003) 3-Iron (2004) ...si ceva rusesc - Ya ostayus (2007)
  3. Salutari gasca! Drum bun, distractie maxima. Asteptam poze de la 2800m. Vlad, felicitari ca reusesti sa mentii o traditie frumoasa!
  4. Pentru ca tot nu a trecut frigul, va recomand un documentar interesant: Shackleton's frozen hell (2013) Netu e plin de documentare cu exploratorii Polului Sud: izbanda lui Admundsen, drama lui Scott, dar de departe cea mai frumoasa poveste este a lui Shackleton (si Frank Worsley in egala masura). E si un film facut in 2002 - Shackelton, Apropo de Admunsen si Scott, subiectul e posibil sa revina in actualitate, cu o productie 2014 facuta de Ben Affleck si Matt Damon.
  5. Din categoria Jarmusch il bate pe Tarantino: http://www.imdb.com/title/tt0112817/
  6. Ok, Mircea multumesc pt info. Agip ar fi o varianta. Se mai striga altceva? Ce ulei ati mai folosit recent?
  7. Salut. Aveti ceva recomandari de ulei motor pt noul sezon? Am avut Motul 7100, nu m-a dat pe spate. Vreau sa incerc altceva, un ulei care sa se impace perfect si cu cutia. de Karoo 3 ati auzit ceva?
  8. ZIA

    R.I.P SABINRACE

    Ride In Peace...
  9. vazut....cu ceva rabdare o sa il poti urmari pana la final. Sufera de aceeasi boala a filmelor > 2 ore.
  10. un film simpatic cu nenea Harvey Keitel...ceva faze in genul Guy Ritchie : A Beginner's Guide to Endings
  11. Diferente fata de vechiul model: 1) Ce nu imi place: - ghidonul (au pastrat totusi minunatia aia de distantier) - oglinzile (arata prea sport, dar par functionale) - toba in lateral (sunt fan evacuare sub sa) - radiatorul de ulei (atarna cam aiurea) - multa electronica (sper ca au pus macar un claxon mai bun, ala de pe variata veche e de cacao) - sper sa vedem pe o eventuala varianta RAID: crash-bar, roti spitate si muldorita roata fata de 19; 2) Ce imi place: - parbriz reglabil; - genti laterale frumos integrate in linia motocicletei (de ce toate touring-urile trebuie sa aiba genti patratoase?) - bascula spate arata foarte bine (ca la unele eduro) - amortizor spate prins in lateral (mi-a placut solutia asta la mai multe motociclete, in special la Moto Morini Granpasso) - saua sper ca e cel putin la fel de cofortabila ca pe vechiul Capo RR - sistemul ADD - nu in ultimul rand: struto-domnisoara de pe motoreta Enjoy:
  12. Salut. Wkdu' trecut am fost la Mahmudia. E mai accesibila intrarea pe lacuri + canale pt ca poti economisi timpul facut de la Tulcea pana acolo cu barca. Dunarea e ff scazuta, nu toate canalele pot fi traversate (depinde si de barca si cati oameni sunt in ea). La intoarcere poti face urmatorul traseu: Tulcea - Cataloi - Horia - Cerna - Macin - Braila - BZ - B. Peisajul de langa Muntii Macinului este superb, eu am prins un apus acolo. Drumul e ok, cam denivelat, dar fara gropi. Mai ai alternativa Tulcea - Isaccea - Macin - Braila, asfalt mai bun + multe viraje, dar peisajul e mai monoton. Atentie la trecerea cu bac-ul, pontonul e de fier si aluneca rau dc prindeti ploaie. Va doresc distractie maxima!
  13. relu21

    ;) "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!!
×
×
  • Creează nouă...