the hunter Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 Salut baieti! astazi o sa va fac cunostinta cu "drujba" mea . Se numeste honda nsr 50 din 2001. Am luat-o de cateva zile ...am intampinat ceva dereglaje pe la carburator in rest la partea mecanica e ok ....nu acelasi lucru pot spune si despre cea optica...cel care a a avut-o a cam cazut cu ea. Am sa pun si ceva poze cu ea si am sa pun una in care am editat-o putin in paint ca sa vad cum ar da daca asi face acele modificari . Astept pareri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cahor Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 da i sa sara )....da i maxim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the hunter Postat Iunie 21, 2012 Autor Share Postat Iunie 21, 2012 (editat) da i sa sara )....da i maxim ai dau ai dau ....dar dai si tu ca ai cu ce! ai dau ai dau ....dar dai si tu ca ai cu ce! am mai modificat cate ceva la jucarie.... Editat Iunie 21, 2012 de the hunter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 (editat) Nu stiu de ce te gandeai tu sa o vopsesti, vopseaua e destul de ok. Mai are cate un defect, dar nu e problema chiar asa mare. Cu carburatorul cum ai rezolvat-o ca citisem ca iti cautai altul? Esti cam maricel pt. jucaria asta, parca ma vad pe mine pe 125-ul din posesie Dar si ce bine sa te plimbi de 2 saptamani fara sa pui benzina... si inca mai am cam jumatate din rezervor Na, ce sa zic, eu incepusem pe 400cc, am trecut la 650, 750 si dupa am retrogradat la 125 (mai am prin garaj si 750-ul V4, Tot honda, var cu bunicul motocicletei tale ). Cel putin pt. mine e foarte utila o moto de capacitate mica, mai ales la cat alerg prin oras... Atat din cauza consumului, cat si din cauza ca ma strecor mult mai usor... Sa o stapanesti sanatos si sa nu ai parte de accidente & stuff! Editat Iunie 21, 2012 de banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the hunter Postat Iunie 30, 2012 Autor Share Postat Iunie 30, 2012 Nu stiu de ce te gandeai tu sa o vopsesti, vopseaua e destul de ok. Mai are cate un defect, dar nu e problema chiar asa mare. Cu carburatorul cum ai rezolvat-o ca citisem ca iti cautai altul? Esti cam maricel pt. jucaria asta, parca ma vad pe mine pe 125-ul din posesie Dar si ce bine sa te plimbi de 2 saptamani fara sa pui benzina... si inca mai am cam jumatate din rezervor Na, ce sa zic, eu incepusem pe 400cc, am trecut la 650, 750 si dupa am retrogradat la 125 (mai am prin garaj si 750-ul V4, Tot honda, var cu bunicul motocicletei tale ). Cel putin pt. mine e foarte utila o moto de capacitate mica, mai ales la cat alerg prin oras... Atat din cauza consumului, cat si din cauza ca ma strecor mult mai usor... Sa o stapanesti sanatos si sa nu ai parte de accidente & stuff! mersi mult de tot si tie la fel...cu carburatorul inca nu am rezolvat ...l-am remediat putin pe cel vechi iam schimbat jiglerul care era rupt si iam pus alt cui ponto dar tot nu imi place cum merge...pana gasesc unul calumea merg asa... Asfalt uscat! o noua transformare astept pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 (editat) Felicitari ! Arata bine acum, dar ar fi si mai bine daca ai vopsi si rezervorul complet. PS: Cat ai dat pe ea ? Daca nu te deranjeaza ... :-" Editat Iulie 3, 2012 de Radu_Toretto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the hunter Postat Iulie 4, 2012 Autor Share Postat Iulie 4, 2012 Felicitari ! Arata bine acum, dar ar fi si mai bine daca ai vopsi si rezervorul complet. PS: Cat ai dat pe ea ? Daca nu te deranjeaza ... :-" initial am vrut sa il fac complet dar se dau stikarele alea ft greu jos nu stiu cu ce sa le curatz:|....si ai pm cu cat am dat pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate