Sari la conținut

Radu H.

Super Membru
  • Număr conținut

    1.199
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    https://www.facebook.com/radu.harton
  • Yahoo
    radu_mkv_93@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    jud. Iasi
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Honda VFR800 Fi
  • Numar Moto
    IS-46-VFR

Informații profil

  • Motociclete detinute
    '99 Suzuki SV650 S, '01 Honda VFR800 Fi RC46
  • Interests
    Calatorii, motorete & metal.

Vizitatori Recenți Profil

1.875 citiri profil

Radu H.'s Achievements

  1. Noroc. Se vinde un set complet Givi de topcase, sidecase-uri si toate accesoriile aferente, gata de montat. Link mai jos cu anuntul de aici de pe forum. Succes si drumuri bune.
  2. Salutare. In urma vanzarii motocicletei, a ramas si se pune la vanzare un set Givi complet de topcase, sidecase si prinderi aferente pentru VFR800 Fi 1998-2001. Dedicat pentru model, fara modificari/interventii. Sidecase-uri, topcase, placa topcase, cadru, suruburi, piulite, etc. 2 chei care descuie toate 3 cutiile. Complet doar de montat. Arata exact ca in poze, 99% nou. Sidecase-urile nu s-au purtat niciodata. Topcase-ul s-a montat de vreo 2 ori in total. Pretul este fix, nediscutabil, in conformitate cu starea accesoriilor. Se livreaza oriunde in tara prin curier, doar cu plata in avans a o parte din suma. Se livreaza personal pe raza judetului Iasi. Cer si ofer seriozitate totala. Nu fac schimb cu nimic. 2.500 lei sau 501 Euro. Sanatate si drumuri bune. Radu. SMS/Whatsapp - 0744 opt opt zero 744
  3. Era clar ca nu prea are de ales. Eu am dat-o pe dezmembrari auto in ultimul an (deh, nevoia de ceva parale in plus, nevoie de a-mi ocupa timpul, nevoia de surubareala pentru ca imi place). Asta a implicat achizitie platforma, achizite scule noi, mormane de fiare in curte, zeci de telefoane zilnic, murdarie, etc. Mai da ochii peste cap ce e drept, dar cand fac bilantul final per masina "finalizata", ii cam place. Foarte faina chestia asta ce faceti voi. Sincer mi-ar place sa umblu hai-hui pe dealuri. La multi ani si numai bine!
  4. Sincer, foarte tare chestia pe care o faci. O adevarata pasiune. Sunt curios, ce spune nevasta cand pleci ziua intreaga de acasa si vii cu o plasa de fiare ruginite ? La multi ani si cat mai multe descoperiri!
  5. Stiu pe cineva pasionat. Ii trimit topicul.
  6. Radu H.

    ITP moto Iasi

    Urat, foarte urat. Am facut de 2 ori ITP-ul acolo, fara vreo problema. Imi pare rau pentru intamplarea ta. Sper sa rezolvi totusi intr-un final.
  7. Multumesc pentru sfaturi. O sa incep verificarile din nou. Mihai Olteanu mi-a dat ceva sperante. Merge prea bine motorul in general ca sa fie "mort" pe o jumatate.
  8. Este 2001 Fi, non VTEC. Nu compenseaza cu cele 2 admisii acoperite ci tinde sa se opreasca.
  9. O chestiune ce ma nelinisteste de 2 zile. Cu filtrul jos si cu mana pe palnii, cilindrii din fata (2 si 4) trag aer foarte puternic de iti lipeste palma de adminsie, pe cand cilindrul din spate nr. 1 trage slabuț, iar numarul 3 slab rau de tot spre deloc. Motorul merge normal si trage ca in prima zi cand l-am luat. Nu mai zic ca am bagat ture de mii de km cu pasager si bagaje si s-a comportat exemplar. "Testul" s-a facut cu motorul la temperatura optima de functionare. Pur si simplu in 6k ture, cilindrul nr. 3 nu trage aer mai deloc spre deosebire de restul. Alta chestie ovservata, uleiul din airbox, putin ce e drept, exista in jurul admisiei celor 2 cilindri care trag mai slab aer (3 si 4). Vreo explicatie ?
  10. Multumesc mult Silver! Nici nu m-as fi gandit ca sunt standard si nici nu am cautat inainte sa postez aici ce e drept. Imi era frica ca trebuie sa dau iarasi comanda pe la Honda si mai rau, sa nu-ti vanda doar conectorii ci o parte mai mare din instalatie. Legat de lipituri, o sa incerc sa gasesc ca in link (suport plastic + fire + papuci). Multumesc pentru sfat. Am mai facut acum vreo 4 ani la regulatorul de tensiune si a fost ok, ca la carte. Legat de jocul papucilor in suportul de plastic, m-am exprimat gresit. Da, trebuie sa aiba joc. La mine insa nu mai stau deloc pentru ca s-a topit tot ce ii sustinea. Am avut bafta ca am vazut la timp. Multumesc inca o data!
  11. Salutare la domniile voastre si La multi ani! Doua intrebari am si eu : 1. Unde as putea gasi de cumparat mufele de la far ce sustin cele 3 fire pentru becuri si totodata se infig in bec ? S-au slabit papucii, s-au incalzit in timp si s-au cam deformat suportii de plastic (mufa in sine). Acum papucii au joc pe suportul de plastic. (vezi atasament 1 si 2). 2. Ce diametru interior are gaura centrala de pe "stearing head socket" ? Imi cer scuze ca nu stiu cum ii zice in romana. Am incercat sa-l botez cu ajutorul manualului + google. Vreau sa-mi comand un suport de GPS cu prindere pe acea gaura si nu vreau sa gresesc dimensiunea (vezi atasament 3 si 4). Motocicleta este la tara la garaj la parinti, nu am acces la masuratori in urmatoarea perioada. Multumesc. Un an nou cu noi realizari si km cat mai multi!
  12. Salut. Vreo sansa sa gasesc la cineva un suport de prindere + placa + top case pentru VFR800 98-01 ? Ideal ar fi set complet cu prinderi + side-uri, dar stiu ca e aproape imposibil ...
  13. Vali https://www.facebook.com/vali.mi.7 Treaba buna la pret foarte bun.
  14. Radu H.

    Recomandare casca

    Am luat EXO 1200 Air. Plimbari placute si mersi pentru sfaturi si hate-ul tipic romanesc.
×
×
  • Creează nouă...