serpents Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 Sal, aici Costan din Bucovina.Acu am reusit sa pun si io poxele pe Feisbuc,ca de dupa asa intrunire si calatorie o fost si un "chef" pe cinste cand m-am intors .Am deschis topic nou ca sa se uite cineva si la poxele mele > intarziate.Deci faine trasee si super intrunire si super "Enduristi" Pun link-ul de feisbuc ca e mai simplu pt. mine (fre-o 500) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Sal, aici Costan din Bucovina.Acu am reusit sa pun si io poxele pe Feisbuc,ca de dupa asa intrunire si calatorie o fost si un "chef" pe cinste cand m-am intors .Am deschis topic nou ca sa se uite cineva si la poxele mele > intarziate.Deci faine trasee si super intrunire si super "Enduristi" Pun link-ul de feisbuc ca e mai simplu pt. mine (fre-o 500) http://www.facebook....07591419&type=3 Costan , ma bucur enorm ca ai ajuns cu bine acasa , si impreuna cu echipa organizatoare iti multumim ca ai participat la evenimentul nostru ,, CARPATHIANS SOFT ENDURO MEETING 1 - 2012 '' Te asteptam cu drag si la alte editii , si asteptam cu drag sa ne revedem oriunde , sa mai bem o bere impreuna , la un pahar de vorba !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serpents Postat Iulie 8, 2012 Autor Share Postat Iulie 8, 2012 K,la cat mai multe intruniri si beri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Topicul deschis cu toate pozele de la evenimentul cu pricina : /index.php?/topic/679546-intrunirea-moto-soft-enduro-hai-sa-i-zicem-sureanu-2012/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate