lidi_moto Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 vad ca nu mai este anuntul,asa ca mai pun o data.dnepr an 1992,acte in regula,itp iunie 2014,in stare buna,baterie noua,cutie viteze 4+marsarier.pret 750euro.tel:0762 679 952 valabil este in continuare valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoMitelu Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 te intereseaza un schimb cu ce am eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 /index.php?/topic/680010-dnepr-mt-cu-atas-750-euro/page__p__3163848#entry3163848 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoMitelu Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 /index.php?/topic/683063-vand-formula-125-din-2004/page__p__3213625__hl__atas__fromsearch__1#entry3213625 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Septembrie 2, 2012 Autor Share Postat Septembrie 2, 2012 multumesc de oferta,dar imi trebuiesc banii.spor la vanzare,cred ca e o motocicleta f.economicoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 multumesc de oferta,dar imi trebuiesc banii.spor la vanzare,cred ca e o motocicleta f.economicoasa stau si ma gandesc de ce nu s a vanduc inca niprul asta?pt ca celalant se lupta lumea pt el mai ca nu isi dadeau in cap care sa il ia.dpdv estetic arata foarte bine,tehnic nu stiu ca nu i am auzit glasul.dar totusi de ce nu se vinde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 stau si ma gandesc de ce nu s a vanduc inca niprul asta?pt ca celalant se lupta lumea pt el mai ca nu isi dadeau in cap care sa il ia.dpdv estetic arata foarte bine,tehnic nu stiu ca nu i am auzit glasul.dar totusi de ce nu se vinde? care celalalt ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 care celalalt ? a mai avut unul lidi inainte astiua si sa dat ca painea calda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adolf118 Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 I-a trebuit cuiva! Care cauta de prin ianuarie-februarie ceva cu atas )) Se va da si asta cand i-o trebui cuiva! Al meu ce l-am luat de la LIDI mere si-acu binemersi, Am schimbat la el fisele, condensatorul, uleiurile, si-un bec de far! In rest...benzina in amestec cu ulei de 2T si viteza maxima 65-70 pe depasiri!Il folosesc aproape zilnic/saptamanal (depinde de programul serviciului) curse de 20-25km plus iesiri de week-end. Daca tehnic e la fel cu a meu,RECOMAND cu multa caldura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 In rest...benzina in amestec cu ulei de 2T ?????........la nipru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 ...probabil n-are ulei în motor =)) =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adolf118 Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 (editat) probabil!!! Mergeti voi fara ulei la nipru ,eu nu merg! Ulei de de 2T da! Amestec 25ml la 5litri! Benzina de 95 e prea puternica pentru pistoanele Dneprei, cartea ei cere benzina inferioara fata de ce este acum pe piata. Mai poate fi amestecata si cu motorina, dar mi se pare mai rentabil uleiu: Cost-beneficii are un raport mai bun!! PS Nu inventez eu roata! Scrie despre asta si pe Sinteza Dnepr PPS Acum vin de la plimbarica, apropo nu scoate de loc fum, nu se ineaca, acum ca i-am reglat carburatoarele merge la relanti si intr-un piston cu benzina amestecata. Rau nu-i poate face! Cel mult bujii un pic mai murdare...dar eu consider ca beneficiile sunt pe masura! ON TOPIC- Plusuri fata de "sora geamana" de la mine si care se vad si optic: Toba originala Rotile sunt intarite cu spite mai groase (mi-as fi dorit si eu ) Recomand!!! Nu numai motocicleta ca nici eu nu am auzit-o, Dar recomand mai ales omul! Cumsecade, te ajuta daca ai probleme si nu te pricepi dupa ce o cumperi (merci ptr toate ponturile, Lidi) Spor la vanzare! Editat Septembrie 3, 2012 de Adolf118 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Graba strica treaba......................ma gandeam ca faci amestecul benzina ulei ca la 2t........ si eu la ij pun 5ml/litru de benzina ,aditiv pt ulei.....inafara de uleiul 2t.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 benzina e prea puternica? hai ma baieti terminati cu miturile astea. cifra octanica mai mare nu inseamna decat ca poate fi comprimata mai mult pana face autoaprindere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 uleiul 2T in motor de 6.5:1 ridica artificial compresia un pic, tocmai fiindca se gaseste benzina de CO mai ridicata. Ca si putere calorica, cresterea de CO se face cu adaos de etanol, deci scade puterea benzinei, creste doar randamentul motoarelor noi cu compresii ridicate care o valorifica. Cresc si noxele asociate unei arderi mai comprimate. Scrie in manualul de Simson, valabil si la Nipru probabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 lasati oameni buni chestia cu uleiul in benzina si cu cifra octanica ca nu o sa o scoateti la capat nici la vara urmatoare.Sfatul meu ii sa il lasa ti pe lidi sa isi vanda nipra si nu sa ii "poluati"topicul cu fel de fel de bizbizuri chimice.Daca vreti sa ajuta ti cu ceva ajutati l pe lidi sa vanda nipru.Pe mine ma mira faptul ca nu sa vandut si de ce nu stiu.Asta ii parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 e simplu de ce nu s-a vandut: au ramas putini pasionati de motoare de genul asta. si din cei care au ramas multi n-au bani ca altfel isi luau ceva japoneza ca motor princupal si unul de genul asta pentru deistractie/pasiunea de a restaura/etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Cred ca eu sunt unul dintre astia, am o japoneza si de vreo 2 ani cochetez cu ideea de a-mi lua si ceva cu atas. Asa ca in maxim 2 saptamani imi voi lua o Nipra reconditionata de dannyoldmoto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Septembrie 7, 2012 Autor Share Postat Septembrie 7, 2012 brava,noto 10.spor la cumparaturi.dupa achizitie,astept sa pui o poza,doua.ai fost baiat gigea,daca vine mos gerila la tine mai devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Cu siguranta ca o sa ma laud putin cu ea, tinand cont ca mi-am amanat 6 rate la Intruder ca sa o iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoMitelu Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 (editat) Lasa ca ti-o iau eu pina la urma...Am inceput strinsul de bani,m-am angajat...ma opresc la 750 euro sau mai lasi ceva la pret? Editat Septembrie 9, 2012 de motoMitelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Lasa ca ti-o iau eu pina la urma...Am inceput strinsul de bani,m-am angajat...ma opresc la 750 euro sau mai lasi ceva la pret? ba lasa vrajeala ca nu tine.daca esti in teresat de fier pune mana si suna l pe lidi daca nu nu mai posta aiurea ca nu ii frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Octombrie 9, 2012 Autor Share Postat Octombrie 9, 2012 bun asa.baietii vinde mocichetili cu o mie si,iar la mine ca daca mai lasi,ca sa vezi ca rata impunge,patineaza si n-ajunge.bravo lor,stiu sa-si aprecieze marfa si probabil si munca valabil in continuare.daca oi avea timp,duminica o duc la preot sa-i deschida cartea.tre s-o dau cu achiazma,s-o scuip intre far si bord de deochi.sau,cat o mai fi vremea buna,pana s-o da,ma apuc sa fac vreo 2-3 curse de italia,loc de pachete e grupa mare.io si cu nea bach ce ne mai chinuim cu vanzarili astept propuneri de schimb si cu o masina numai inmatriculate ro.astept poze si detalii la: lidi_moto@!yahoo.com situatia actelor,capacitate cilindrica,(exclus peste 2000cc benzina,)bucsaraie,directie....caut o masina pt.uz normal, 4 usi,consum decent,cu alte cuvinte sa tina cu saracu. neaparat poze si detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate