Sari la conținut

Adolf118

Membru
  • Număr conținut

    277
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Adolf118

  1. Deci si austriecii sunt surprinsi de iarna Nu numai pe noi ne surprinde iarna in decembrie sau ianuarie
  2. DUMNEZEU SA-L IERTE! VA ROG, CARE SUNTE-TI IN CONTACT CU FAMILIA, SA POSTATI SI DATA INMORMANTARII!
  3. Pai si vrei sa-ti zic eu pretul? Sau altii? ) esti culmea! Uite iti zic eu...fa-mi un pret bun...platesc, si motocicleta iti ramane cadou. Ce zici?
  4. La tot atelajul ce pret ceri? Vino cu niste poze. Ma intereseaza sa pun atasul pe un Suzuki Intruder.
  5. As dori sa achizitionez un atas velorex.
  6. Stie cineva cum pot lua legatura cu propietarul Intruderului vs800 cu atas din Bucuresti? E user pe motociclism.ro?
  7. Adolf118

    Suzuki Intruder

    Exista un Intruder VS800 cu atas la Bucuresti...stie cineva cum pot sa-l contactez pe propietar?
  8. Mai am Dnepru...dar din pacate stau prost cu timpul de intretinere...nu prea mai vizitez Romania asa des, si nici nu stau mult cand vin...necesita ceva intretinere dnepra mea...am scapat-o din reglaje...si-acu pana o reglez la loc...dureaza...si nu prea am timp. Ceva probleme la tijele impingatoare...aprinderea e okey, porneste sta in relantiu....dar cand dau sa merg...adios!!! Acum tre sa remontez tijele...si sa reglez supapele...si cum nu am mai facut asta niciodata...imi va lua ceva timp pana reusesc!
  9. Pentru clienti fideli se ofera si reducere??? Da-ne detalii despre functionare...ce se afla in interiorul motorului?, aprindere clasica?, grup de tractiune?, atasu are frana? Cum functioneaza? Ma aduce la Braila pe roti???
  10. exista asa ceva si pentru Suzuki Intruder VS800? Pret? se poate monta marsarier si pe Suzuki Intruder VS800? Pret? daca nu se poate trike, se poate sidecar la Suzuki Intruder VS800? Pret? Multumesc si spor la treaba!!!
  11. Cand mai faci comanda? As avea si eu nevoie de cateva repere ptr Dnepr Mt11, aici pe forum se gasesc din ce in ce mai greu...
  12. Cumpar machete moto-auto scara 1:18 sau 1:32
  13. Cumpar -1,2,3, sau 4 tije impingatoare pentru Dnepr Mt11 - 1.2.3.sau 4 pastile din capul supapelor pentru Dnepr Mt11
  14. Cumpar -1,2,3, sau 4 tije impingatoare pentru Dnepr Mt11 - 1.2.3.sau 4 pastile din capul supapelor pentru Dnepr Mt11
  15. am am si joc!!! sus-jos cam 3-4 mm mi se pare enorm... pe ala cum il elimin? pun saibe? tijele nu sunt indoite...(de fapt tija de la supapa de evacuare e sarita) cand am scos-o pe cea sarita am vazut niste crestaturi , adanci de 1-2 mm ca si cand cineva incearca sa taie cu bomfaieru.
  16. Probleme probleme!!! Azi mi-a sarit tija impingatoare de la culbutorul supapei de evacuare de pe cilindrul stang. n-am reusit s-o indoi dar i=am facut niste muscaturi pe ea. Cine poate sa ma ajute cu 1-2 tije impingatoare si niste pastile care vin in capul supapelor? E posibil sa fie probleme si pe axa cu came?
  17. Acum ai timp sa trimiti si mie ceva din lista aia? Merci!
  18. Ei...acuma un raspuns mai complet...deci pistoanele nu se baga si ele in cuptor... Ma gandesc ca e valabil la toate motoarele...
  19. si-acuma ca un spirit de gluma! nu va suparati! Caut cuptor incapator ptr motor de Dnepr, ce model recomandati? ))) si-acuma serios! motorul era complet, complet, gata de pus cadru si pornit? (evident fara benzina)
  20. acuma e frig...voi intrerupe momentan calatoriile lungi, mi-ajunge braila istanbul si retur pe anu asta. probabil la anu!interbarea importanta era: calitatea pieselor???
  21. si eu cu cine votez...??? pana acum la Dnepr...am tot cumparat sinteroame 14np18 nu pre-ai place 14 np 21 se simte mai bine... NGK-uri care s-ar potrivi?
  22. oare ce calitate or avea piesele in motoarele alea? ar merita sa scoti ceva euro daca ar fi facute cu simt de raspundere! Motocicleta completa vad ca are carburi k68, iar motoarele vad ca au k63-k65...de ce tot or fi amestecand carburatoarele astea???
  23. Deci ce sa intelegem? Ca inca se mai fabrica??? Piese si/sau motociclete??? Ma refer la "oficial" nu la "pe genunchi" Ca o curiozitate...motoarele alea au fltru de ulei separat??? Care-i treaba?
  24. Adolf118

    Ij (izh)

    Turnef SRL De oamenii astia ce stiti? A lucrat cineva cu ei? "Adresa: Str. Cireasov nr. 10, Slatina, Olt Tel: 0249/433.555 Fax:0249/433.556 Mobil:0740/411.029 0768/999.444 E-mail: office@turnef.ro Persoana de contact: Dinca Tinel dinca.tinel@turnef.ro"
×
×
  • Creează nouă...