GON Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Acum 5min am trecut pe undeva la capat pe Brancoveanu si era un R6 albastru, model 2007, 2008 cred, TOY parca avea la numar. Din ce am vazut era si un Logan implicat in accident, Riderul nu mai era acolo, doar o masina de politie. Motocicleta avariata partea din fata si loganul undeva partea dreapta lateral spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 loganul nu a acordat prioritate de trecere motocicletei.moto nu avea viteza mare.de motociclist nu stiu nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Mda, eu trec zilnic pe acolo cand ma duc la munca. Si cum de obicei e coloana, prefer sa merg incet pe linia de tramvai. Nu o singura data mi s-a intamplat sa ma trezesc cu masina in fata care se baga printre coloana iesind de pe straduta laterala pentru a merge inspre eroii revolutiei. Este destul de periculos. Multa sanatate riderului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate