maked Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 (editat) Salutare, M-am gandit sa va anunt. Daca sunt doritori, plecarea este la 8 (dimineata) de la Billa Postavarului (cea de langa Nicolae Grigorescu). Pana acum suntem 2 motoare: un vfr si un shadow, deci nu vom merge prea repede. Daca vrea cineva sa mearga cu noi, numarul meu e 0721172386. O zi buna si un weekend placut. PS: traseul propus (dar nu batut in cuie): http://goo.gl/maps/gPKv PPS: numele titlului nu pot sa il schimb, deci va rog sa scuzati greseala Editat Iulie 13, 2012 de maked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Law Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Ce rost are sa ocolesti atat, sa mergi si pe autostrada, cand cel mai simplu si cunoscut drum spre buzau e prin afumati, adica pe aici. As merge si eu doar ca mobra mea nu prinde mai mult de 100km/h... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Salutare!! Va-ti propus vreo ora de plecare de la Buzau catre Lehliu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate