Ciorap Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 Salut, vin si eu cu o propunere pentru o excursie de cateva zile. Traseul de dus va fi acesta: harta aproximativ 435 km conform google. Cazarea va fi aici, sau unde va dori fiecare. Eu am stat la ei anul trecut si am fost foarte multumit. - puncte de interes in zona ar fi: piscina pensiunii, manastiri, pesteri, diferite trasee montane, fabrica Ariesul Conf ce produce pentru Spidi si Dainese si am auzit ca au si magazin de desfacere... - puncte de interes pe drum: Dealul Negru (daca nu e plin de tiruri), Valea Oltului, Sibiu-Sebes, Valea Ariesului. As vrea sa includ si Transalpina si Transfagarasanul la intoarcere dar cred ca ar fi prea obositor - sunt deschis la sugestii. Pt cei care ar avea nevoie de ajutor cu bagajele, pun la dispozitie si masina, dar pentru care am nevoie de un sofer. Momentan suntem suntem 2 motociclete si un pasager in masina, ne lipsesc un sofer/soferita si mai multe motociclete. Plecarea ar fi pe 10 august - stat 4-5 zile pe acolo - apoi retur in Bucuresti. Oricine este binevenit, nu se va merge cu genunchiul pe jos, dar nici sa facem 2 zile pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Copfucker Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 Puteti face Tranfagarasanul la dus si Transalpina la intors, daca plecati mai devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate