Sari la conținut

Copfucker

INACTIV
  • Număr conținut

    132
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male

Copfucker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ar scadea nivelul mediu de inteligenta al planetei... Zona aia e foarte periculoasa, intr-o perioada vroiau sa puna limita de viteza la maxim 80Km/h cu minim 3 Km inainte sa se termine autostrada tocmai din cauza accidentelor frecvente. Vin tare de la Pitesti, 130Km/h li se pare ca stau pe loc, de la Hornbach se iese cu 50-60Km/h (n-are sens sa accelerezi ca imediat urmeaza semaforul de la Liceul Auto), reteta pentru multe accidente. Sa tragi de gaz in zona aia, e prostie curata.
  2. La cetate se pune piatra cubica, daca vreti sa mergeti acolo va trebui sa lasati motoarele in oras. Exemple? Daca dai si niste coordonate pe Google Maps ar fi si mai fain.
  3. /index.php?/forum/97-imagini-din-calatoriile-pe-2-roti/
  4. Chior. Nu e gluma, nu e exagerare. Sunt pline soselele de soferi cu probleme serioase de vedere. Unii iau permisul cu ochelari si apoi nu-i poarta, altii iau medicalul fara sa-i vada vreun doctor, isi iau permisul inainte sa li se agraveze boala si apoi il prelungesc inainte sa expire ca sa evite controlul, etc. Exista pana si medici care dau apt discromatilor. Asa ca cei care zic "nu te-am vazut" nu sunt mincinosi sau neatenti ci majoritatea au deficiente serioase de vedere sau cu alte probleme psihologice care ar fi foarte usor depistate la testul pentru permis. Care la noi se fura in draci.
  5. Si eu sunt de acord ca strada nu e ca circuitul, daca te infigi doar in frana fata si dai de o mica portiune alunecoasa (nisip, ulei, apa, etc) te imprastii cu mult inainte sa lovesti tinta. Frana fata, 85% eficienta, frana spate, 15% eficienta, frana fata+spate = 100% eficienta. Si daca vorbim de situatii de urgenta, folosirea ambelor e necesara. Cine face frana de motor cu 3 trepte coborate... , mai bine ar invata sa dozeze frana spate. Pana la urma fiecare franeaza cum vrea. Geniul ala de care va ziceam ca lua frana spate drept frana de rezerva, a blocat fata intr-o curba usoara in oras si s-a imprastiat sub un autobuz de pe prima banda. Picior praf, 6 luni repaos, acum s-a dat pe ciclism ca e prea periculos motociclismul. Si nici in ziua de azi nu-si recunoaste prostia, povestea lui e ca autobuzul a dat peste el, desi din poze se vedea clar ca e vinovat. Si (unele) Honda are, CBS, http://world.honda.com/motorcycle-technology/brake/p4.html
  6. Mea culpa, luata de afara, de la pensionara care a luat-o sa se dea cu ea pe autostrada dar s-a plictisit de ea dupa primul sezon. O sa revin cu niste poze, momentan alerg cu inmatricularea si mini-revizia. La ulei, deja clasicul Motul 5100, corect?
  7. Posibil sa ai dreptate, dar asta e o tampenie, cand am facut scoala de soferi partea de prim ajutor era foarte importanta, si azi in Codul Rutier exista exceptia prin care se poate parasi locul accidentului: 3. Nu constituie infractiune fapta conducatorului de vehicul care, in lipsa altor mijloace de transport, el insusi transporta persoanele ranite la cea mai apropiata unitate sanitara in masura sa acorde asistenta medicala necesara si la care a declarat datele personale de identitate si numarul de inmatriculare sau inregistrare a vehiculului condus, consemnate intr-un registru special, daca se inapoiaza imediat la locul accidentului. Masina implicata in accident sigur putea sa se deplaseze. Am senzatia ca prea se pune accent pe SMURD si neatingerea victimei, nu m-ar mira ca unii sa moara sufocati ca nimeni n-a avut curaj sa le scoata casca, de prea multa teama de procese. Da, leziunile coloanei si gatului sunt un pericol real, dar nu cel mai mare si nu orice accident se lasa cu coloana rupta. Daca accidentul are loc pe Magheru e inutil sa incerci sa muti victima, dar daca are loc la Balea... situatia e cu totul alta.
  8. Un nou Stromist va saluta! Dupa cautari seculare, prima data mi s-a pus pata pe un Varadero dar datorita consumului mi-am mutat pata pe un DL650 ca in final sa prind o superoferta si sa iau unul de 1000, 2006, impecabil. Atata de bine intretinut ca parca imi pare rau ca am luat-o de la garajul fostului proprietar si o voi tine langa intrarea blocului. E prima oara cand am o Suzi, si de aceea am cateva intrebari: 1) din fabrica, cu ce placute vine? 2) care e service-ul autorizat in Bucuresti? MotorTeam? 3) un owner's manual (daca e si de service, si mai bine) pe unde gasesc?
  9. Nu e deloc la fel situatia. Si da, in prima faza se face pe declaratii, dar argeseanca are (posibil) martor langa ea si castiga faza "pe declaratii". Daca gaseste totusi o inregistrare, are ceva sanse, dar si atunci soferita poate folosi inregistrarea in favoarea ei. In situatia lui as contacta un avocat bun specializat pe asa ceva (greu de gasit aia cu adevarat buni, si nu-s chiar ieftini), sau m-as resemna si m-as pregati pentru plimbari regulate de prelungire a adeverintei pana iese NUP-ul. Pe cont propriu, sansele de castig sunt minime.
  10. Stiu oameni cu placute originale pe spate, desi alea pe fata au fost schimbate de cateva ori. Si bineinteles ca au blocat fața in cateva randuri si s-au imprastiat cu mare eleganta, dar tot n-au invatat nimic din asta. Unul chiar mi-a zis ca spatele e frana de rezerva, se foloseste cand nu mai merge fața, la fel ca frana de mana la masini...
  11. Daca zici ca mergi frecvent asa, ai fost foarte norocos, in fata la Tribunal mi-a intors direct din parcare, o masina peste dunga continua... Pare sigura bucata aia, pana nu mai e. Ulciorul nu merge de multe ori la apa. Dar daca ai mancat noroc cu polonicul si mai si constientizezi cand gresesti, atunci ai totusi sanse sa nu mai dai cu subsemnatul pe forumul asta.
  12. Am observat, dar comparat cu aia care dau vina pe cai verzi, e chiar de Nobel postul tau. A estimat prost distanta de franare (are ZX10 nu FirstBike), asfalt incins, probabil cauciuc guma, roata spate blocata... Diferenta dintre el si multi altii e ca el n-a mai avut aia 20 de cm. E ca si cum il intrebi pe unu "bai, dar cum ai reusit sa ajungi pe contrasens in curba aia!?!". Daca e sincer, o sa spuna "ca boul, aveam viteza prea mare si...", daca nu, o sa inventeze o poveste de pescar ("mergeam incet si legal si brusc dintr-o data un maidanez mi-a varsat un bidon de ulei in fata rotii si o pisica si-a aruncat acolo nisipul din ladita"). Pardon, poveste de motociclist.
  13. Are ... dar sunt foarte mici.
  14. Daca pana si in cazul ala au incercat sa te scoata vinovat, iti dai seama ce sanse are acum baiatul cu chopper.
  15. Nota 10 pentru sinceritate, cu totii o mai comitem, putini o si recunosc. Cand am auzit de sportiva cazuta ma asteptam deja la un coca care sa dea vina pe soarele orbitor, o stafie de maidanez care i-a sarit in fata si niste nisip aruncat de un conservar care l-a sicanat in trafic dar uite ca mai sunt si oameni onesti pe forumul asta.
×
×
  • Creează nouă...