Sari la conținut

Buna ziua


Adriathica
 Share

Buna ziua  

35 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

Buna ziua si drumuri bune tuturor !!! Ma numesc Florin, sunt din Brasov , am 50 de ani si recent mi-am indeplinit un vis din tinerete :rolleyes: ......Visul se numeste Simson Sport 1961 , inmatriculat , cu actele la zi , functionaL !!! "Beleaua " ar fi ca mecanica mea este destul de limitata , iar cunostintele mele in materie de Simson-uri aproape nule !!!! Putinele informatii detinute se datoreaza acestui forum cu care ocazie multumesc membrilor activi si mai putin activi !!!Sper in continuare ca imi veti impartasii din cunostintele dumneavoastra , pentru ca intentionez sa ma ocup singur de motocicleta !!!!! Am sa incerc sa incarc si niste fotografii si sper sa si reusesc !!!! O zi buna tuturor !!! Ps: Daca prezentarea mea nu este pe topicul adecvat , rog moderatorul sa o mute cu scuzele de rigoare !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am postat din greseala aici si necunoscand foarte bine site-ul nu am stiut nici ce rubrici trebuiesc completate si care nu.....asa ca .....nu-mi ramane decat sa apelez la bunavointa celor indreptatiti aici sa faca putina ordine in urma mea..asta e, cu scuzele de rigoare......

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...