Sari la conținut

Adriathica

Membru
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Adriathica

  1. VAND CARBURATOR SIMSON, STARE FOARTE BUNA, TELEFON 0740037547
  2. Vand carburator Simson, stare foarte buna, 200 lei !!
  3. vand 2 carburatoare Simson Sport, toba esapament CZ (nu cunosc de la ce marca) martori far Simson set complet, toate in buna stare.Detalii la tel 0740037547
  4. Vand carburator Simson Sport in buna stare si carburator Tula Muravei nou........!! » Post actualizat in 19 Mar 2016 06:33 Vand carburator Simson Sport in buna stare si carburator Tula Muravei nou........!!
  5. Vand Carburator Simson, in stare buna, original = 200 de lei, toba esapament CZ ( nu stiu de la ce tip) in stare buna=100 de lei, oala far MZ125=50 de lei, relatii la telefon 0740037547
  6. Vand Simson Sport 1961, inmatriculat, acte la zi, motorul reparat, toate piesele originale mai putin ceasul de kilometraj, trebuie schimbate doar garniturile de la amortizoarele fata si spate, stare foarte buna, ii lipseste doar saua de spate, 700 de euro, pret fix......detalii pe privat !!!
  7. Nu stiu daca postez bine aici si-mi cer scuze anticipat......vand set aripi originale Simson sport si carburator original in stare buna, functional ...relatii la tel 0740037547
  8. am sa incerc sa pun si o poza desi pt mine postarea e mai dificila decat munca in sine la motocicleta ....sunt cam "paralel" la astea....si nu e firma e doar un meserias care tine la "discretie".....iar calitatea argintarii e in functie de cum pregatiti dvs suprafata....o stiu pe proprie piele ha,ha,ha.......problema este ca baia de argintare nu e foarte mare asa ca e posibil sa returneze anumite piese,iar de plastic o sa-l intreb sa vad ce zice...
  9. Buna ziua ....imi cer scuze anticipat daca postez off-topic.....cine e interesat de ARGINTAREA oglinzilor de far la Simson sa ma contacteze pe privat....am descoperit o sursa si vad ca face treaba buna,oglinda de la farul meu arata excelent !!
  10. Vand CRIC LATERAL impecabil,probabil de Ij,nu-i cunosc provenienta .l-am avut montat la Simsonul meu.....100 Lei !! Telefon 0740037547 Brasov
  11. Poate sa-mi spuna cineva ce furtun si de la ce se potriveste pt legatura dintre carburator(original) si filtru de aer la Simson Sport?......nu de alta dar m-am saturat sa caut pe ghicite !!!
  12. Pt cei care incearca oglinda de far de trabant....am cumparat 2 (doua)....e pe aproape dar nu merge.....am scris ca sa nu va pierdeti timpul si banii degeaba.....nu se potriveste !!!!.....o oglinda de far m-ar interesa si pe mine !!
  13. Multumesc pt raspunsurile foarte explicite si la obiect......cred ca am sa ma decid pt batranestile nituri !!!!......inca o data MULTUMESC celor care au avut amabilitatea de a ma ajuta cu sfaturile lor!!! ce trasnaie am facut de scrie atat de marunt?
  14. Buna seara...am desfacut rotile sa le dau la centrat si am constatat ca ferodourile sunt lipite nu nituite....are cineva raspunsul la intrebarea: ce fel de adeziv se foloseste la lipirea lor si cum le dai jos pe cele vechi?
  15. cumpar saua spate Simson sport in stare cat mai buna si cat mai complete....astept oferte pe mail adriathica@yahoo.com
  16. Buna seara.....cam "coapte" sa nu se supere vanzatorul....as dorii ceva in stare ceva mai buna si uitasem: cu fieraria COMPLETA.absolut completa, .........saua mea de fatza e intr-o stare mult mai buna si as dorii ceva la fel de bun si in spate(saua spate) si numai de SIMSON SPORT.....inca o data scuze pt remarca de mai sus......!!!!......rog a fii contactat pe mail adriathica@yahoo.com ,cu poze clare si un pret corect !!!
  17. Buna ziua tuturor !! Revin cu acelasi anunt.....cumpar sa de spate Simson sport...in stare cat mai buna,ma refer la "fieraria" din ea....eventual le iau pe amandoua daca separat nu se poate !!
  18. Cumpar saua spate Simson sport,in stare cat mai buna....daca e nevoie cumpar impreuna si cu saua fatza desi am !!!
  19. Multumesc pt sfat....as mai avea o mica /mare rugaminte....ma poate ajuta cineva contra-cost desigur,cu o cheie de contact originala de Simson ?.....asta imi mai lipseste si cu doar un pic de noroc as avea farul complet echipat cu piese originale 100/100 ...Mulrtumesc !!!
  20. Eu am o furca de rezerva si din cate am vazut are bucse de textolit....oare un strungar bun nu le poate face?........pe motocicleta nu stiu ce bucse exista pt ca nu am desfacut-o inca......!!...si daca se gasesc gata facute,cat costa si unde sa caut?
  21. multumesc.....am sa incerc sa iau legatura cu ei..!
  22. Buna seara....as vrea sa schimb complet cablajul la motocicleta....ma poate indruma cineva unde gasesc(cumpar) cabluri fire,camasa de protective si eventual care e codul culorilor la instalatia electrica(presupun ca exista asa ceva)....Multumesc !!
  23. Multumesc dar cred ca raman la Simsonul sport !!! In schimb am niste piese de care partial n-am habar ce sunt;farul din imagine banuiesc ca e de Carpati...stopul n-am nici cea mai vaga idee ce este,cat despre celelalte....ma depasesc!!!Am sa pun pozele aici sa vad daca ma poate lamurii cineva!!??
  24. Buna ziua tuturor!! ....As dorii sa va cer parerea: in goana mea dupa piese originale m-am procopsit cu 2(doua) motociclete dezmembrate !! Un Simson sport care are aproape tot ce-mi lipsea mie de la al meu si inca un Simson Suhl 1957cu toate piesele originale insa fara roti ce-i drept si cu cadrul frumos vopsit dar reconditionat intr-o stare deplorabila....celelalte componente sunt intr-o stare identica cu rezervorul din fotografie !!!.....intrebarea nr 1:merita reconditionat?...as gasi gentile de 19 cu butuci cu tot?...cardanul il are!!....2) in lipsa actelor merita sa ma ocup de el?.......si intrebarea 3:am primit aceste"ciudatenii" doua la numar a caror poza o pun alaturat si despre care nu am nici cea mai vaga idee daca apartin Simsonului sau nu si daca apartin unde vin montate? Multumesc anticipat de raspunsuri !!
  25. Cumpar cric original de SIMSON,in stare cat mai buna !!! tel 0740037547
×
×
  • Creează nouă...