flubber26 Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 salut ,sunt si eu de putin timp posesorul unui r6 model 2003-2005,si are un mare defect optic adica geamu la farul din dreapta este spart in rest farul nu are nici o alta ureche rupta sau altceva Idee e daca are cineva din intamplare un geam ptr far sau unde pot gasi decat geamu. ms frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 Salut. Foarte frumos modelul, sa-l stapanesti santos si sa te poarte cati mai multi km fara incidente. Am si eu unul la fel din 2005, dar alt colorit. Cred ca gasesti pe eBay cu totul la un pret mic. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flubber26 Postat Iulie 25, 2012 Autor Share Postat Iulie 25, 2012 ms frumos,si io sper fara incidente......am tot cautat si inca mai caut oricum am postat aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 Vezi ca erau pe 4tuning niste baieti care faceau geamuri dupa modelul farului, nu cred ca ar costa cat costa un far sau un geam original Multa bafta la motociclit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 nu ai gasit sectiunea cu detinatorii de R6? poti sa intrebi acolo, e mult mai usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flubber26 Postat Iulie 26, 2012 Autor Share Postat Iulie 26, 2012 am tot cautat si inca mai caut dar nu am gasit nimic ,am postat si la sectiunea detinatorilor de r6 acuma sa vedem .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate