Sari la conținut

Andrei

Super Membru
  • Număr conținut

    561
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Andrei

  1. Au trecut repede anii, nea Petrica! ;) Asfalt bun tuturor!
  2. Salut. M-am decis sa imi pastrez motocicleta, Suzuki GSX-R 750pentru urmatorii 2-3 ani si as vrea sa ii fac urmatoarele operatiuni. Ma intereseaza daca puteti sa ma sfatuiti de unde sa cumpar si ce anume. Stator + capac. (am cumparat-o neavand nici o urma de zgarietura, lovitura pe capacul de la stator. Mergand cu ea aproximativ 2000km, a inceput sa musteasca printr-un punct si mi-am dat seama ca a fost cazuta si apoi reparat cu chit si vopsea peste. Statorul, vreau sa il schimb deoarece cand am desfacut capacul sa vad ce si cum, am vazut ca 2 bobine sunt cam arse si imi cam face figuri de vreo 2-3 zile cu bateria, se opreste bordul in mers, nu vrea sa mai porneasca pana nu pun redresorul, in principiu merge mai mult pe baterie) Kit de lant ( aici am vazut mai multe modele, preturi. De la 450 lei la 700. Vreau sa imi spuneti care e indicat si de unde as putea sa-l achizitionez) Discuri fata ( Unul dintre discuri are joc in niturile acelea, cam mare.) Mai am nevoie de cauciucuri, placute fata si baterie dar astea le gasesc fara probleme. Eventual daca aveti vreun pont, scrieti aici. Raman dator, dau naveta.
  3. Salutare. Am un gsxr 750 k2, si am o mica problema. Cand intra pe rezerva, nu mi se mai aprinde in bord becul portocaliu de la rezerva. Cand pun contactul, se aprinde si se stinge, deci inseamna ca e senzorul bulit, Unde este situat si cum se procedeaza? Ce ulei imi recomandati, la fel si bujii. Merci!
  4. Salut. De ieri sunt noul posesor al unui gsxr 750 k2. Am făcut vreo 200km și chiar îmi place și cum trage și cum se comporta. Astăzi vreau sa ii dau cafenele laterale jos și sa o iau la verificat. Sa auzim de bine!
  5. Va salut. Stie cineva ceva de aceasta motocicleta? Ma bate gandul sa dau o fuga pana la ea. http://olx.ro/oferta/gsx-r-k7-750-ID5KIBo.html#2c8fd68c75
  6. Mai activam cativa..mai rarut ce-i drept, dar poate poate, cine stie, ne adunam iar.
  7. Salutare. Am si eu nevoie pentru un 600rr 2004 de urmatoarele piese: - carena frontala - oglinda dreapta - capac motor stanga M-ar interesa piesele sh mai mult, dar si noi daca au pret convenabil.
  8. Si inca o problema. De unde as putea sa cumpar toate suruburile pentru carene? E un chin sa desfac 2 suruburi de un fel, 3 de altul si tot asa.
  9. Va salut. Am luat de curand un 600RR din 04', avea in el ulei Castrol Power 1 Racing, nefiind schimbat din toamna, avand si vreo 3000km, am decis sa-l inlocuiesc cu Bel-Ray EXS 15w50. Acum, ori mi se pare mie, ori chiar asa este dar parca se aude motorul mai tare ca inainte de schimb. Aveti cunostinte despre acest ulei, am pus indice cam mare de vascozitate? Si, inca ceva, filtrul de ulei l-am strans cat am putut cu mana. Trebuia strans mai tare cu o cheie de filtru? Am obsevat ca nu curge nimic, e totul ok.
  10. va salut. cam la ce pret se invart niste arcuri stock pentru un gsxr 1000 k4? Se merita cumparate sh sau noi?
  11. Uitați esențialul oameni buni.. echipamentul este cel mai important. Dupa ce iti procuri echipament complet, atunci sa te gandesti la circuit. (Parerea mea) Nu te poti da pe circuit in slapi si bermude
  12. Interesanta idee, pune-o in aplicare, sa vedem ce iese.
  13. Bine ca te-ai ales doar cu atat. Pe viitor, mai multa atentie. Bafta!
  14. Salut. Cam in ce bani se invarte un zx6r 2012, ~5000km, bine intretinut, fara extrase. Am gasit una pe la vreo 7000 si as vrea sa stiu daca este un pret corect.
  15. Dumnezeu sa-l ierte!..pacat!
  16. Salutare. Sunt interesat sa achizitionez un R6 06'+. Imi recomandati vreo mobra a unui prieten,amic,frate,sora..!? Am gasit ceva pe bikeshop dar am zis sa intreb aici prima data, inainte sa ma duc sa vizionez. Este ceva la ce trebuie sa ma uit in special la acest model? Va multumesc!
  17. In localitate 50-70. In afara 160-180.
  18. Andrei

    Accident Mesteacan

    Condoleante..pacat de el.
  19. Mi-a trebuit si mie asa ceva, am folosit un T de la furtunasele pt lichid de parbriz, care imparte catre duze.
×
×
  • Creează nouă...