the hunter Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 salut tuturor am un honda nsr 50 in 2t si mi-a spus un baiat sa verific compresia sa dau bujia jos si sa pun degetul acolo apoi sa dau la peda si in mod normal nu poti tine degetul fara sa iasa presiune pe langa el ...si surprizaa am facut asa am pus degetul si tineam lejer mana acolo ...dar am observat ca daca tineam mana in locul bujiei si dadeam la peda se auzea ca si cum presiunea din cilindru ar iesi prin alta parte undeva pe la carburator pe acolo....ce sa fie? astept sfaturile voastre Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 verific-o cu un manometru ca metoda ta nu mi se pare foarte reliable... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the hunter Postat Iulie 31, 2012 Autor Share Postat Iulie 31, 2012 verific-o cu un manometru ca metoda ta nu mi se pare foarte reliable... am rezolvat problema cu compresia era de la segmenti am segmentat motorul acum si merge super bine...dar asi vrea sa ai fac ceva sa se tureze mai mult ....nu trece de 9 mii de ture...asi vrea sa ajunga undeva la 10-12 ...ce se poate face? Stima verific-o cu un manometru ca metoda ta nu mi se pare foarte reliable... am fost la un mecanic si mi-a pus manometru si aveam 5.5 era putin nu? cat trebuie sa fie in mod normal?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 Dacă tocmai ai schimbat segmenții însamnă că este în rodaj. Nu e recomandat să-l turezi așa mult deocamdată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the hunter Postat Iulie 31, 2012 Autor Share Postat Iulie 31, 2012 Dacă tocmai ai schimbat segmenții însamnă că este în rodaj. Nu e recomandat să-l turezi așa mult deocamdată. pai nu il turez momentan dupa ce termin rodajul dar ziceam asa pentru viitor....si cu compresia ce valoare ar trbuii sa fie in mod normal? Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate