Diabolic_Nightwing Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 (editat) Salut Nu demult am achizitionat un moped Mobylette de prin `64 , `65 , cu scopul de a o reconditiona . Pricina este ca nu mai am bani sa ii investesc in proiect . Motoreta arata destul de bine fara defectiuni majore sau parti ruginite prea mari . Nu am poza cu originalul ,cel pe care il am, dar pun una informativa. Este originala Ghidon stil pullman Motoreta este aproape dezmembrata Lipsuri ar fii cauciucurile , camere , saua , farul daca se mai poate salva , si toba . O vand pentru ca nu am timp sa o salvez . Era gata gata sa fie taiata cu flexul pentru fier vechi . Pretul este de 800 lei negociabil. Poza este informativa , chiar daca arata aproape identic in afara de ghidon, si sa.Pana si culoarea este aceeasi . Motoreta este prima dar are chidonul celei din poza 2 Multumesc. Pentru mai multe informatii : 0760803012 Editat August 9, 2012 de Diabolic_Nightwing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 Am eu cauciucuri noi si toba (ca in poza nr2) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diabolic_Nightwing Postat August 13, 2012 Autor Share Postat August 13, 2012 Salut Nu demult am achizitionat un moped Mobylette de prin `64 , `65 , cu scopul de a o reconditiona . Pricina este ca nu mai am bani sa ii investesc in proiect . Motoreta arata destul de bine fara defectiuni majore sau parti ruginite prea mari . Nu am poza cu originalul ,cel pe care il am, dar pun una informativa. Este originala Ghidon stil pullman Motoreta este aproape dezmembrata Lipsuri ar fii cauciucurile , camere , saua , farul daca se mai poate salva , si toba . O vand pentru ca nu am timp sa o salvez . Era gata gata sa fie taiata cu flexul pentru fier vechi . Pretul este de 800 lei negociabil. Poza este informativa , chiar daca arata aproape identic in afara de ghidon, si sa.Pana si culoarea este aceeasi . Motoreta este prima dar are chidonul celei din poza 2 Multumesc. Pentru mai multe informatii : 0760803012 Am venit si cu poze . Imi cer scuze pentru ca am dus lumea un pic in eroare ..defapt motoreta este asta ...identica http://cybermotorcycle.com/gallery/motobecane/Motobecane_spr_c50r.htm Up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate