Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Sal'tare Am și eu 2 preteni care vor fiecare câte o motocicletă. Unu vrea ceva vechi, o Jawa, un CZ, orice numai să fie în zeama ei, să aibă un 125,250 max 350cmc și să fie ok cu actele. Celălalt vrea ceva maaaare (el fiind un indivit destul de mare). Dacă știți ceva, dați-mi de veste pls. În altă ordine de idei, am un minsk și niște bucăți de minsk. Vreau să mă apuc să scot din toate unul bun. Ce-mi rămâne vreau să vând. În momentul ăsta pot spune sigur că am 3 rezervoare de care vreau să scap. Nu știu cât să cer pe ele, dar cine e interesat, să facă o ofertă. Revin cu ce piese mai am în plus. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-ij-jupiter5-din-1990-469062.html Âşi înruditele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BV81AXL Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 dau eu o jawa 350 638 cu 400 euro negociabil,cu actele in regula (0743052336) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate