Jump to content

Pantera Neagra

Membra
 • Content Count

  238
 • Joined

 • Last visited

About Pantera Neagra

 • Rank
  Cristina Dinu

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.facebook.com/metalpoetry

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  A1-2003 si A-2006
 • Numar Moto
  B-90-DFN si B-52-GWS

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Minsk, Kawasaki Eliminator, Honda Hornet
 • Interests
  Liniște

Recent Profile Visitors

972 profile views
 1. Buna seara,

   

  Va rog sa imi spuneti daca puteti sa faceti si eloxari pentru diferite piese moto.

   

  Seara buna,

  Florin

 2. Salut popor. Acum am vazut acest post. Imi cer scuze pentru toate neplacerile create. Regret sa vad ca nu mi-au fost adresate direct. Din cate imi amintesc sunt 2 lucruri pe care le fac, inca de cand am acceptat sa fac si piese moto, pe langa activitatea mea principala: 1. Anunt ca am 2 variante de acoperiri. Una comerciala care nu acopera corespunzator. A doua pe care o folosesc la obiectele de cult, arta si la masinile de epoca anii 30-50, dar care costa 25euro pe decimetru patrat. Acum ca majoritatea prefera ieftin. Este de inteles. Dar imi fac datoria sa mentionez si eu ca daca piesele se gasesc de cumparat in stare ok, nu se merita recromarea. 2. Marea majoritate, vor lucrarile gata ieri, asa ca anunt posibilitatea erorilor. Este un pic dificil sa reusesti sa faci treaba corespunzator, dar si cu predare alaltaieri. Se mai intampla si erori. Unele operatii sunt procedee greu de tinut sub control exact, in lipsa unor tehnologii ultra moderne. Dar chiar si acolo apar surprize. E vorba de solutii si materiale, ce se pot impurifica sau ce pot reactiona neplacut. INSA, INTOTDEAUNA AM REFACUT GRATUIT CE S-A GRESIT. Daca vreti super calitate. 25 euro pe decimetru. Daca vreti recomandare. Mergeti la Sabareanu. Daca vreti ieftin, repede si gigea. Acceptati ca mai pot aparea si erori. Cat despre factura. Am ajuns de multe ori sa tai facturi pe numele altor clienti, pentru ca mi s-au refuzat sau mi s-a refuzat oferirea datelor. Sunt un prestator de servicii pe partea de metale. Da, gresesc. Da apar erori. Da o mai dau si in bara. Dar mi le asum si caut sa le rezolv. La mine s-a putut face intotdeauna si un surub, debitat laser si o piesulica, vopsit si o saiba, copiat si o piulita, etc. Am putut fi contactata in orice zi si la orice ora. Si am facut tot ce mi-a stat in putinta sa rezolv orice problema! Nu ai cum sa multumesti pe toata lumea! Insa, as prefera ca plangerile sa mi se adreseze direct. Mi se pare mult mai de caracter! Succes dragilor. omdic-ul si Cristina Dinu metal CID, isi muta atelierul in martie 2019, in Canada. In tara usor usor, vor ramane doar mastodontii industriali, care accepta doar serii sau care folosesc forta de munca romaneasca pentru productie si vanzare exclusiv in afara. Intre micul antreprenor roman, nu exista parteneriat de sustinere bilaterala cu clientul si nici cu statul. P.S. cat despre faza ca ma cred smechera si glumeata. Da am facut trista observatie ca daca esti zambitor si cumsecade cu clientul roman, esti tratat infect. Romanul s-a obisnuit sa fie tratat cu dispret cand plateste pentru ceva.
 3. A fost o expozitie reusita, nu doar pentru munca si realizarile noastre, cat pentru atmosfera calda din salile de prezentare. Sper sa-l conving pe Vova sa repetam evenimentul, chiar daca va fi dificil. Numarul foarte mic de vizitatori a fost demoralizant, desi s-a vorbit despre eveniment timp de aproape 2 luni si se anuntase aglomeratie.
 4. Salut, Pentru cei din zona , vreau sa va informez despre posibilitatea de a face scoala pentru obtinerea permisului de conducere, categoriile Am, A1, A2, A si B in Ploiesti. Instructorii sunt Abraham Andrei pentru categoriile: Am, A1, A2, A si B si Cristina Dinu profesor de legislatie si instructor pentru categoriile Am, A1, A2, A si B. Puteti afla mai multe informatii, atat despre scolarizare cat si informatii utile pentru soferia de zi cu zi pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/pages/Andrei-Cristina-instructori-auto-moto/846499925371484 Scoala nu isi inchide portile atata timp cat nu ninge, respectiv cat timp nu este zapada pe jos! La cum se prezinta iernile in ultimii ani, pot spune ca puteti face orele practice si in perioada Craciunului Va astept cu mai multe intrebari daca exista. Asfalt Uscat tuturor!
 5. Sal, o treaba de genul asta nu poate fii ieftina. Eu am facut mai multe tipuri de lucrari, cand faci ceva de la zero, nu te compari cu o fabrica ce produce pe banda rulanta. Materialele costa, unele dintre ele chiar foarte mult, curentul nu mai spun, muncitoru mai maraie si el daca trebuie sa stea pe o piesa de gen, consumabilele se adauga pe nota de plata (scule, cutite, freze, gaze, etc) Dupa aia vin (in fuctie de material, grosime, forme, etc) debitare, strung, freza, strung, freza, probe. De multe ori varianta mai ieftina este sa incerci sa adaptezi o piesa decat sa faci una de la zero. Cat despre CNC-uri cu freze -nu te primesc la cele industriale cu o singura piesa - cele mici nu merg la materiale cu o grosime de peste 5-7cm
 6. Sal, Văd că vorbiți despre atitudini din trafic. Chiar azi vorbeam cu cineva că în București treaba asta nu mai merită discutată, e subiect obositor fiecare zi e o aventură. Dacă e prea cald și se topește asfaltul sub tine, nu te poți aștepta ca vreun conservar să se dea la o parte să poți pedala până la mal. Dacă nu-ți rupi șalele prin toate gropile care apar din senin de la o oră la alta, sigur faci tensiune din cauza celor care-ți taie calea, îți frânează în față sau mai nou...îți deschid ușa-n față pe motiv că „-Ce te strecori domne printre mașini, adică noi stăm în aglomerație și-n căldură și tu te bagi așaaaa???” Eu sunt de părere că dacă ești motociclist în București și supraviețuiești câteva sezoane, apăi chiar ești motociclist. Dar în sezoanele astea dacă nu pățești nimic la mobră sigur ajungi diavol tazmanian de la nervi.
 7. Caut și eu pentru doi prieteni: pretenu 1) o comunistă de minim 125 max 350 care să meargă și să fie ok pretenu 2) o motocicletă maaaaaare (în special ca dimensiune, individul e mare)
 8. Scot și eu la licitație 3 rezervoare de minsk. Să zicem de la 15 lei bucata ?!
 9. Sal'tare Am și eu 2 preteni care vor fiecare câte o motocicletă. Unu vrea ceva vechi, o Jawa, un CZ, orice numai să fie în zeama ei, să aibă un 125,250 max 350cmc și să fie ok cu actele. Celălalt vrea ceva maaaare (el fiind un indivit destul de mare). Dacă știți ceva, dați-mi de veste pls. În altă ordine de idei, am un minsk și niște bucăți de minsk. Vreau să mă apuc să scot din toate unul bun. Ce-mi rămâne vreau să vând. În momentul ăsta pot spune sigur că am 3 rezervoare de care vreau să scap. Nu știu cât să cer pe ele, dar cine e interesat, să facă o ofertă. Revin cu ce piese mai am în plus. Asfalt uscat!
 10. Pantera Neagra

  MOTO SHARKS

  Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!!
 11. Pantera Neagra

  Plimbari

  Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!!
 12. Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!!
 13. Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!!
 14. Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!!
 15. Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!!
×
×
 • Create New...