uzzy00 Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Salut !! Am un Piaggio Liberty 2t si esapamentul lui stock sa cam dus ...si acum stau pe ganduri sa ii iau unul Sport sau sa ii pun tot unul Stock !! Am role de 8g si set 80cc filtru de aer Stock !! Din cate stiu eu trebuie role ceva mai usoare si filtru sport pentru ca esapamentul sport sa dea "roade" !! Dar cu astea ce are el acum daca ii pun esapament Sport va avea ceva performante fie ele cat de mici ,fata daca ii pun un esapament Stock ?!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat August 11, 2012 Share Postat August 11, 2012 poti avea performante mai mari in turatii mai mari, la viteze mai mari, iar la viteza mica sa mearga lesinat. de aceea se schimba rolele,sa gassti configuratia potrivita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzzy00 Postat August 11, 2012 Autor Share Postat August 11, 2012 poti avea performante mai mari in turatii mai mari, la viteze mai mari, iar la viteza mica sa mearga lesinat. de aceea se schimba rolele,sa gassti configuratia potrivita. si cam ce role sa pun de cate g ?!! mai am niste role de 4g ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat August 11, 2012 Share Postat August 11, 2012 rolele sunt ieftine rau, toba e problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzzy00 Postat August 11, 2012 Autor Share Postat August 11, 2012 rolele sunt ieftine rau, toba e problema. da stiu ca sunt ieftine ... am mai luat ca astea de 8g nu lea avut el le'am pus eu !! Toba vreau sa caut una la cnv ce a avut pe liberty sa nu dau eu 300 de lei !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate