steliadis Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 Am fost in we asta pe transalpina. A fost senzational, cu exceptia a doua reprize de ploaie pe la Ramnicu Valcea si la Ranca totul a fost de vis. Am zis sa punem cateva foto aici sa se bucure si ochii vostri. Traseul a fost ziua 1 - Bucuresti - A1 - Rm Valcea (aprovizionare cu bere si fripturi) - Novaci - Ranca - Obarsia Lotrului campat intalnire stabilita aici pe forum cu un club de motociclisti Ugly Bears ziua 2 - Obarsia Lotrului - Voineasa - Valea Oltului - Ramnicu Valcea - A1 - Bucuresti Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Copfucker Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 /index.php?/forum/97-imagini-din-calatoriile-pe-2-roti/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat August 13, 2012 Autor Share Postat August 13, 2012 (editat) http://www.motocicli...iile-pe-2-roti/ scuze, am postat gresit ma intreb daca se poate muta in topicul corespunzator multam Editat August 13, 2012 de steliadis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate