Phoenix_Harley Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Salutare, Am si eu o intrebare intrebatoare referitor la carenele de Africa Twin. Vreau sa intreb ca sa nu fac o prostie si sa arunc banii aiurea. Vreau sa sitiu daca pe modelul din '91 se potrivesc carenele modelului de dupa '96. Daca nu se potrivesc ce modificari mai trebuie facute? Astept raspunsurile voastre! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 nu merg de nici o culoare! rezervorul este diferit la rd04 si rd07! puteai pune intrebarea asta pe topicul dedicat saus a rasfoiesti pe acolo si gaseai raspunsul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat August 14, 2012 Autor Share Postat August 14, 2012 Bun, si daca schimb si rezervorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 nu merge schimbat rezervorul deoarece cadrul este diferit . afrikanele sunt cuplate la piese cate 2, rd03 cu rd04, rd07 cu rd07a. la utilimele 3(chiar toate) pusca bascula, rotile, amortizorul, furca, motorul sic red ca scutul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Mai bine spune pe topicul de Africa Twin, direct, ce te doare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat August 14, 2012 Autor Share Postat August 14, 2012 Multumesc pentru raspuns. Se poate inchide. Am pe cineva care are o Afrikana din '92 busita si am gasit niste carene de RD07 la un pret bun si vroiam un raspuns a sa stim daca dam banii sau nu. Multumesc inca odata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate