strejeav Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 Sa dam drumu la pozeeee..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 super mai ai poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 salutare frumoasa norvegia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat August 16, 2012 Autor Share Postat August 16, 2012 salutare frumoasa norvegia Salut, Frumoasa Norvegia dar foarte foarte aglomerat.....glumesc desigur Aglomeratzie mare in nord,turistii buluc...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat August 16, 2012 Autor Share Postat August 16, 2012 Frumos, daca ai vrea sa ne dai si ceva detalii despre excursie, ar fi si mai frumos. " Salut,vin si detaliile dar inca nu mi-am revenit,Oradea-Bucuresti m-a termina efectiv,sute de tiruri,loganistii care toti vor sa demonstreze performantele rapandulelor...plus ,dracu stie ce are furca ,de la 110-120 km/h vibreaza si incepe sa vobleze cred ca-ti dai seama ce frumos e in depasire la tiruri sau coloane de conserve si ar mai fii ceva,bucurie mare cand ajung pe autostrada Pitesti-Bucuresti,zic gata am ajuns,lejer,frumos 100 pe ora...somn de voie,m-am trezit cu un berbec cu un opel cred,efectiv i-am simtit bara fatza a masinii in piciorul meu,usurel am degajat dreapta pe banda de urgenza,ma rog,se intreceau berbecii ,nu aveau loc de mine.....m-au trecut toate apele,spumele marii,toate tarlalele le aveam undeva bine bagate...deci ma dreg acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat August 17, 2012 Autor Share Postat August 17, 2012 Nasol. Cand crezi ca e drumul pe terminate si te relaxezi, atunci trebuie atentie mai mare, nu e prima data cand constat acest lucru. Asteptam continuare . Cele bune Salut, Ar fii asa: Draga mea(nevasta se ocupa de traseu) ia pune tu mana si fa un traseu asa de vara,lejer dar cu conditiile mele,sa fie mai racoare(eu fiid gras am probleme cu caldura) si fara balcanisme,ucrainisme,italisme...etc O.K. zice,vreau sa vad muntii Tatra... Bine,zic io,dar mai pune ceva ca e subtire.... Zice ea:Am auzit ca la Riga sunt niste chestii interesante...perla tarilor baltice,cihlimbar si alte treburi care sincer pe mine nu ma ..nus cum sa zic,atrag? OK zic io ,da mai pune.... si tot asa am pus Helsinki,daca tot am sarit in Finlanda nu e pacat sa nu vedem si satul lui Mos Craciun? Daca tot am ajuns la Mos Craciun de ce sa nu vedem si renii in mediul lor? Daca am ajuns la reni,de ce sa nu vedem si balenele la Nordkapp Daca am ajuns la Nordkapp hai sa vedem unde s-a scufundat Tirpitzu.. Si tot asa au urmat Narvik,Trondheim,Oslo.... Traseu ar fii continuat spre sud mult dar ,deh ,ceva obligatii(o nunta) ne-au facut sa viram spre romanika. Si am virat Oslo-Karlskrona,ferry pana in Polonia vizitat Kracovia si imprejurimi si direct acasa. Deci "Scurt"de vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 Daca asta "scurta" a fost asa, mi-e frica sa ma gandesc cum e cea "lunga" Frumos. Mai spune-ne detalii ca sunt sigur ca ai lucruri de povestit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 (editat) Cam cat e berea in Norvegia? Super traseu, super peisaje Editat August 17, 2012 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 (editat) Salut, Ar fii asa: Draga mea(nevasta se ocupa de traseu) ia pune tu mana si fa un traseu asa de vara,lejer dar cu conditiile mele,sa fie mai racoare(eu fiid gras am probleme cu caldura) si fara balcanisme,ucrainisme,italisme...etc O.K. zice,vreau sa vad muntii Tatra... Bine,zic io,dar mai pune ceva ca e subtire.... Zice ea:Am auzit ca la Riga sunt niste chestii interesante...perla tarilor baltice,cihlimbar si alte treburi care sincer pe mine nu ma ..nus cum sa zic,atrag? OK zic io ,da mai pune.... si tot asa am pus Helsinki,daca tot am sarit in Finlanda nu e pacat sa nu vedem si satul lui Mos Craciun? Daca tot am ajuns la Mos Craciun de ce sa nu vedem si renii in mediul lor? Daca am ajuns la reni,de ce sa nu vedem si balenele la Nordkapp Daca am ajuns la Nordkapp hai sa vedem unde s-a scufundat Tirpitzu.. Si tot asa au urmat Narvik,Trondheim,Oslo.... Traseu ar fii continuat spre sud mult dar ,deh ,ceva obligatii(o nunta) ne-au facut sa viram spre romanika. Si am virat Oslo-Karlskrona,ferry pana in Polonia vizitat Kracovia si imprejurimi si direct acasa. Deci "Scurt"de vara. Foarte tare! Motociclist adevarat! Va invidiez, bravo! Editat August 18, 2012 de Shiro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat August 22, 2012 Autor Share Postat August 22, 2012 Cam cat e berea in Norvegia? Super traseu, super peisaje Salut, eeeee deja "problem" ce am vazut prin benzinarii si destul de rar in jur de 5 eur doza de 3,5 volti dar gasesti la preturi decente pe ferry la duty free shop tot ce vrei deale gatului. Foarte tare! Motociclist adevarat! Va invidiez, bravo! Salut,departe de noi ,as putea spune mai degraba turisti pe 2 roti salutare frumoasa norvegia Salutare, Poza pe care am facut-o eu in acest loc de la tine din postare m-a inspirat,multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 "Scurt de vara" aha, Valerica tata iar ai fugit o leaca pe-afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat August 28, 2012 Autor Share Postat August 28, 2012 "Scurt de vara" aha, Valerica tata iar ai fugit o leaca pe-afara. Salut, Ti-am pozat niste vechitane la riga. o sa le pun imediat. Salut, Ti-am pozat niste vechitane la riga. o sa le pun imediat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Eeeeeee, asa da incintare a ochilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat August 28, 2012 Autor Share Postat August 28, 2012 Eeeeeee, asa da incintare a ochilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kws600 Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 (editat) Foarte frumos! Deja visez si eu. Cum e satul lui Mos Craciun? Mamaaaa... ce de jucarii! Editat August 28, 2012 de kws600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat August 28, 2012 Autor Share Postat August 28, 2012 Foarte frumos! Deja visez si eu. Cum e satul lui Mos Craciun? Mamaaaa... ce de jucarii! Plin frate,numai jucarii....acum depinde ce alegi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate