Sari la conținut

kws600

Membru
  • Număr conținut

    73
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kws600

  1. Foarte frumos! Deja visez si eu. Cum e satul lui Mos Craciun? Mamaaaa... ce de jucarii!
  2. Aceasta a fost intentia de acasa dar ne-am intalnit cu niste prieteni in Novaci si am petrecut seara de sambata la poalele Transalpinei. Cand am ajuns pe Valea Oltului se facuse deja ora 16.00.Duminica am alergat 600 de km catre casa. Imi pare rau ca nu am vazut partea dinspre Sebes. Am renuntat la ea pentru Defileul Jiului si drumul catre Lacul Vidra - Voineasa.
  3. In weekendul 24 - 26 august 2012 mi-am permis o excursie asa cum imi propusesem pe la inceputul anului: Braila - Bucuresti - Pitesti (Road Wolves Pitesti) - Curtea de Arges - Ramnicu Valcea - Novaci - Transalpina - Novaci - Defileul Jiului - Petrosani - Lacul Vidra - Valea Oltului si inapoi spre Braila prin Bucuresti O ruta de 1200 de Km. Am facut putin maraton cu oboseala si multa sudoare dar la sfarsit am fost fericit. Cateva poze facute cu telefonul.
  4. Un reportaj al Antenei 3 despre accidentul motopolitistului! A fost operat in Israel pe banii familiei si a donatiilor. Statul roman nu s-a implicat in nici un fel si din cate am inteles medicii de la Spitalul Floreasca i-au si pus bete in roate inainte de plecarea spre Israel refuzand sa-i semneze actele pentru a putea beneficia de asigurare. A revenit acasa si in urmatoarele zile voi trece pe la el. Ii voi adresa rugamintea sa povesteasca si pe acest forum despre intamplarea nefericita prin care a trecut. http://inregistrari.antena3.ro/view-Exces_de_putere-51.html
  5. Sunt cu inima alaturi de voi! Bravo! Parca citesc din Jules Verne. Minunat!
  6. Doamne! Ce as vrea sa fiu acolo! Minunat! Multumesc!
  7. Gata! Giorgian pleaca in Israel. Dar se pare ca sistemul tampit din Romania nu il ajuta ci incearca sa-i puna piedici. Am gasit articoul in Obiectiv Vocea Brailei
  8. Am aflat de la colegii lui ca azi pleaca la o clinica in Israel. Sa speram ca totul va fi OK.
  9. Multumim pentru vesti! Este foarte bine ca s-a deschis un cont in care se vor depune banii. Eu am reusit azi dimineata sa duc o suma de bani stransa de la mai multe persoane si fiindcva nu am stiut de cont am dus-o la colegii lui de munca pentru a o inmana familiei. Orice suma oricat de mica este binevenita. Voi mai depune azi in cont ceva bani. Dumnezeu sa-l ajute! Poate reusesc sa fac un apel si la presa locala pentru publicarea contului.
  10. Incercam de doua zile sa aflam vesti de la cei care il vegheaza la spital dar din pacate nu am reusit. Ce stim de la colegii lui este faptul ca are leziuni la coloana si membrele rupte. Vreau sa ajung si eu pe la el dar il las sa se mai intremeze. Daca ajungi la el saluta-l din partea tuturor si transmite-i toate gandurile bune! Dumnezeu sa-l ajute!
  11. Pot sa va spun ca il cunosc pe acest om. Un tanar inteligent, mereu cu zambetul pe buze, apreciat de motociclistii din Braila. Intradevar poate, nu trebuia sa alerge cu motocicleta dupa vre-un tembel care nu a oprit la semnal, dar stiti cum se intampla uneori ... ceva te cheama. Poate in cazul lui a fost orgoliul sau dorinta de a se afirma sau a crezut ca cel urmarit este baut si poate pune in pericol viata altor participanti la trafic, cine stie ... In Braila este un politist apreciat dupa cum puteti citi si IN ZIARUL LOCAL OBIECTIV Asteptam semnale de la colegii lui daca trebuie ajutat prin donare de sange sau orice altceva. In cazul in care aflu mai multe voi posta pe forum.
  12. Dobrila Cristian Georgian este un politist tanar, pasionat de motociclete. Este singurul motopolitist din judetul Braila si a participat la multe misuni de insotire, inclusiv la marsul moto organizat la Braila anul trecut. Comunitatea moto din Braila ii doreste sanatate si este alaturi de el in aceste momente de grea incercare. Multa sanatate Georgian si sa te vedem iar pe strazile Brailei!
  13. Am gasit pe louis niste casuri laterale pentru transalp la un pret decent. Ce parere aveti? Case ieftin
  14. Multumesc mult, Raul! Numai bine si tie, voi tine cont de sfaturile tale!
×
×
  • Creează nouă...