Vrsv Gunoier Postat August 19, 2012 Share Postat August 19, 2012 Scaune, disc, ceaun, completati voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat August 19, 2012 Share Postat August 19, 2012 Noapte buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Mie îmi lipseÂşte un cleÂşte multifuncțional. E lung de vreo 30 de centimetri, are cleÂşti pe mai multe poziții iar in capăt are un mini-ciocănel. A dispărut sîmbătă, în momentul în care desfăceam fiÂşa la Ural, la începutul drumului spre tabără. Cînd s-a adunat grămada mare. Dacă s-a rătăcit la cineva din greÂşeală, îl rog foarte frumos, eventual Âşi contra recompensă, să mi-l înapoieze. E foarte serioasă treaba cu el. Mie îmi lipseÂşte un cleÂşte multifuncțional. E lung de vreo 30 de centimetri, are cleÂşti pe mai multe poziții iar in capăt are un mini-ciocănel. A dispărut sîmbătă, în momentul în care desfăceam fiÂşa la Ural, la începutul drumului spre tabără. Cînd s-a adunat grămada mare. Dacă s-a rătăcit la cineva din greÂşeală, îl rog foarte frumos, eventual Âşi contra recompensă, să mi-l înapoieze. E foarte serioasă treaba cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate