uzzy00 Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Salut !!! Am si eu o nelamurire ...cand cumperi segmenti pentru motoare in 2t iti da segmentii si inca cv , o "tablita" ca forma unui segment !! Eu cand puneam segmenti pe aia o aruncam !! Si ieri cand am desfacut un Yamaha oveto 2t am gasit "tablita" aia sub al 2 segment !! Trebuie pusa acolo aia la fiecare segmentare ?!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 (editat) Salut !!! Am si eu o nelamurire ...cand cumperi segmenti pentru motoare in 2t iti da segmentii si inca cv , o "tablita" ca forma unui segment !! Eu cand puneam segmenti pe aia o aruncam !! Si ieri cand am desfacut un Yamaha oveto 2t am gasit "tablita" aia sub al 2 segment !! Trebuie pusa acolo aia la fiecare segmentare ?!!! Cred ca da ca nu o fac astia cadou , piesa de tabla ar trebui sa ia jocul prea mare al segmentului in canalul sau .... Editat Septembrie 18, 2012 de mihaai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate