motoMitelu Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Vreau sa dau maine o tura pe transfagarasan... Se baga careva? plecare ora decenta 8-9... Viteza legala +/- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea001 Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Vreau sa dau maine o tura pe transfagarasan... Se baga careva? plecare ora decenta 8-9... Viteza legala +/- As merge, dar cu viteza de consum mic. + ca am un drz 400sm. daca crezi ca nu trebuie sa alerg pana acolo ma bag. 0721058098 da un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Vreau sa dau maine o tura pe transfagarasan... Se baga careva? plecare ora decenta 8-9... Viteza legala +/- Se urca prin curtea de arges si se coboara prin cartisoara apoi pe valea oltului sau brasov ? Da si tu mai multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micla.ushu Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 da, detalii, poate ma bag si eu. Si un loc si ora de intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 eu zic ca o sa va chinuiti al dracului de aglomeratie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoMitelu Postat August 26, 2012 Autor Share Postat August 26, 2012 (editat) nici eu nu alerg...as urca pe la Curtea de Arges pina la Balea Lac si m-as intoarce tot pe acolo, sau pe la Brasov... am mai facut odata tura asta si m-am intors la 2 noaptea si nu cred ca e recomandabil... Eu plec din Dr.Taberei, as pune loc de intalnire la Petrom-ul de la Metro, dar nu stiu exact ora, functie de cum ma trezesc... te sun dimineata cand ma scol! uite si tel.meu : 0764/360086 s-ar putea sa fie aglomeratie mare la intoarcere...mai bine lasam pe saptamina viitoare. Editat August 25, 2012 de motoMitelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate